Butlletí del CEESC núm. 335 · 9 de novembre de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

6a edició del Premi Quim Grau
El proper dijous, 22 de novembre tindrà lloc l'acte de presentació de la 6a edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster, a l'Hospitalet. En David Román, guanyador de la 5a edició del Premi, hi farà una conferència de presentació del seu treball.

[més info]

Ja tenim projectes guanyadors de Cooperació 2018
Els tres projectes són: Arte Paliativo, o com afrontar les situacions més greus d’una persona a través de la creativitat, L’educació a l’abast de totes, per una escolarització amb igualtat d’oportunitats al Senegal, i Tasta’m, un projecte centrat en els adolescents i joves no acompanyats.
[més info]

Una Amiga del CEESC guanya el Premi Colònies i Educació
L'estudiant d'Educació Social de la Universitat de Lleida i Amiga del CEESC, Roser Palomar, ha guanyat la 2a edició del premi interuniversitari Colònies i Educació per un projecte sobre estades inclusives per a joves amb diversitat funcional en un alberg del Priorat. Enhorabona, Roser!
[més info]

Recull de documentals sobre persones sense llar
Des de la web de RetinES, us hem preparat un recull de 4 documentals que retraten la vida, els sentiments i les opinions de les persones sense llar, entre els quals hi ha un documental que està en procés de rodatge i tres més que ja podràs veure directament des de la web.
[més info]

Ja en tenim les primeres ressenyes!
Quina pel·lícula social t’ha impactat més darrerament? Ens recomanes un curtmetratge de denúncia social? Des del RetinES volem crear un arxiu de recomanacions de cinema. Fes-nos la teva ressenya i guanya dues entrades per a l’estrena del Docs Barcelona durant un any.
[participa-hi]

EL CEESC HI COL·LABORA: Orgasmes, plaers i altres menesters
El proper 15 de novembre tindrà lloc la segona de les conferències del cicle "Realitat i reptes de l’acció socioeducativa", en què ens endinsarem en l’educació sexual i afectiva com un marc de treball transversal i amb molt recorregut.
[més info]

EL CEESC HI COL·LABORA: XIV Congreso Español de Sexología
Els propers 30/11 i 1 i 2/12 tindrà lloc a Barcelona el XIV Congreso Español de Sexología que porta per lema: "La sexologia és un grau. Idees clares: intrusisme i professió, drets sexuals, educació i ètica, avenços científics i sexualitat saludable".
[més info]

CURS: La mediació de conflictes a les organitzacions
Volem proporcionar coneixements, tècniques i eines per abordar els conflictes dintre de les organitzacions i, alhora, valorar els conflictes com a oportunitats de transformació i de canvi. Justificareu 20 hores de formació bianual obligatòria per a mediadors/ores.
[més info]

CÀPSULA: Els carrers són nostres: Graffiti i muralisme polític
L'artista Roc Blackblock ens presentarà la seva exposició "Els carrers són nostres" que mostra una petita part de l'allau creatiu que va impregnar els carrers cap als volts de l'any 2000; història del graffiti a la ciutat comtal lligat a les lluites per la transformació social.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat