Butlletí del CEESC núm. 336 · 16 de novembre de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Conferència: Els drets dels nens i nenes avui
Aprofitant el Dia Universal de la Infància, que se celebra el 20 de novembre, diferents col·legis membres de la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial hem organitzat conjuntament el següent acte, amb l’objectiu de convidar-vos a fer un recorregut pels drets dels infants en l’actualitat i al nostre país.

[més info]

Quotes 2019
El proper dia 2 de gener de 2019, el banc us passarà el rebut col·legial de l’any 2019 (en la modalitat de quota que hagueu triat). En cas que vulgueu fer algun canvi o acollir-vos a la quota reduïda si esteu en situació d'atur, podeu contactar amb nosaltres al correu economia@ceesc.cat per sol·licitar els canvis, abans del proper dia 14 de desembre.
[més info]

Canvis a la Borsa de Treball
Per tal d'adaptar-nos a la nova llei de protecció de dades hem canviat la Borsa de Treball del CEESC. A banda de modificacions de disseny, el canvi més important és que ja no hi podreu incloure els CV, sinó que vosaltres mateixos haureu d'enviar el CV que trobeu més convenient per a cada oferta.
[nova Borsa de Treball]

Acte de presentació de la 6a edició del Premi Quim Grau
El proper dijous, 22 de novembre, tindrà lloc l'acte de presentació de la 6a edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster, a l'Hospitalet. En David Román, guanyador de la 5a edició del Premi, hi farà una conferència de presentació del seu treball.
[més info]

Donem suport al manifest #MeTooFISIO
Donem suport al manifest del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per la igualtat i contra la discriminació de les dones en l’exercici de la Fisioteràpia que, entre altres coses, diu que cal fer costat en tot moment a les víctimes i no tolerar cap mena d’actitud masclista o discriminatòria. 
[llegeix el Manifest]

Treballes en l'àmbit de la Gent Gran? Ens interesses!
El col·lectiu professional en Gent Gran del CEESC ha elaborat un formulari per tal de conèixer l’entramat de professionals que treballen en aquest àmbit, quines tasques realitzen, en quina tipologia de projectes i quins recursos hi manquen.
[col·labora-hi fins al 18/11]

Primera trobada del Col·lectiu professional de Salut
El proper 21 de novembre tindrà lloc la primera trobada del Col·lectiu professional d'Educació Social i Salut. Si t'interessa participar-hi, posa't en contacte amb nosaltres.
[més info]

30 minuts: "Menors lluny de casa"
Diumenge 18 de novembre, s'emet la producció "Menors lluny de casa", el primer reportatge en profunditat sobre els menors migrants que arriben sols a Catalunya que els mostra en el seu dia a dia, a cara descoberta, i recull les veus de tots els agents implicats, inclosos els educadors socials.
[més info]

Vídeo de la càpsula sobre el Reglament de Protecció de Dades
Ja podeu veure el vídeo de la Càpsula: "Principals novetats del Reglament General de Protecció de Dades i el seu impacte en l’àmbit social: introducció a la normativa de protecció de dades" que va tenir lloc a Barcelona el passat 29 d'octubre.
[més info]

EL CEESC HI COL·LABORA: Graffiti. L’art ingovernable
El proper 22 de novembre tindrà lloc la tercera de les conferències del cicle "Realitat i reptes de l’acció socioeducativa", en què coneixerem les contradiccions socials que ens mostra un llenguatge artístic encasellat en el dualisme multa/museu.
[més info]

EL CEESC HI COL·LABORA: La Xarxa a debat: Salut mental i comunitat
La FCCSM us convoquem a posar a debat temes relacionats amb la nostra realitat assistencial i xarxa pública de serveis en salut mental. El tema triat per aquesta 9a edició de la Xarxa a Debat, té a veure amb el concepte i pràctiques en Salut Mental Comunitària.
[més info]

CURS: La mediació de conflictes a les organitzacions
Volem proporcionar coneixements, tècniques i eines per abordar els conflictes dintre de les organitzacions i, alhora, valorar els conflictes com a oportunitats de transformació i de canvi. Justificareu 20 hores de formació bianual obligatòria per a mediadors/ores.
[més info]

CÀPSULA: El dret a un procés de mediació
El grup del Cafè del mig ha escollit com a tema de celebració "El dret a participar en un procés de mediació", amb l’objectiu de reflexionar sobre el dret i el deure que els nostres conflictes siguin gestionats de forma cooperativa.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat