Butlletí del CEESC núm. 338 · 29 de novembre de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Comunicat en relació amb l'agressió a una treballadora social
Davant l'agressió a una companya dels Serveis Socials de Salt, el TSCAT, el COPC i el CEESC lamentem els fets i condemnem rotundament l'agressió. Reclamem seguretat i protecció a la feina i expressem el nostre suport a la companya.

[llegeix el comunicat]

Debat sobre l’acollida als menors no acompanyats
Lluís Vila, vicepresident del CEESC, va participar el 27 de novembre a “El Matí de Barcelona” per parlar sobre com està funcionant el sistema d’acollida als menors no acompanyats a Barcelona. També hi van participar Mohamed El Ghaidouni, Oriol Amorós i Cristina Vilaplana.
[escolta el debat]

El CEESC present al Parlament de Catalunya
Maria Rosa Monreal, presidenta del CEESC, va comparèixer el 28 de novembre davant de la Comissió de Treball, Afers Socials i Famílies del Parlament de Catalunya per informar sobre les accions i els objectius del Col·legi. Ha mostrat la seva preocupació sobre lleis no desplegades, ni dotades de pressupost.
[més info]

Acte de presentació de la 6a edició del Premi Quim Grau
L'informatiu de Televisió de l'Hospitalet va informar sobre l'acte de presentació de la 6a edició del Premi, en què David Roman va presentar el seu treball “Un lugar en el mundo. Guía de prácticas restaurativas para centros de protección a la Infancia y adolescencia”, guanyador de la 5a edició.
[més info]

El 2 de desembre finalitza la convocatòria del Cruïlles
L'espai de treball compartit per a entitats, cooperatives o empreses de sectors socioculturals i socioeducatius al CEESC té convocatòria oberta per al període 2019-2021. Les entitats interessades, podeu presentar-hi candidatura fins al 2 de desembre.
[participa-hi]

Aconsegueix 3 entrades per al Docs Barcelona de desembre
Regalem 3 entrades dobles a membres del CEESC per a l’estrena, el dia 4 de desembre als Cinemes Girona, al Docs Barcelona del mes: Last days in Shibati, una reflexió sobre la canviant Xina contemporània que, a poc a poc, va deixant perdre la seva història i el seu llegat.
[més info]

La recerca en infants i joves amb mesures de protecció
Des de la UdG estan preparant una Jornada de trobada dels diferents equips que actualment desenvolupen recerques en l’àmbit de la infància i joventut amb mesures de protecció a Catalunya. Si participes en algun tipus de recerca, omple el formulari fins al 31 de desembre.
[participa-hi!]

Festival Inclús 2018
El festival que acaba el 2 de desembre promou les obres audiovisuals en què la temàtica giri entorn de la discapacitat intel·lectual o la diversitat funcional, amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d’un punt de vista diferent, innovador, constructiu i divers.
[més info]

Recull de documentals sobre sexualitat i diversitat funcional
Des del web de RetinES us hem preparat un recull de quatre documentals i pel·lícules que exposen la temàtica de la sexualitat de les persones amb diversitat funcional i que volen trencar tabús sobre aquest tema.
[més info]

CÀPSULA: La mediació en dependències policials
La Unitat de Mediació i Resolució de Conflictes de la Guàrdia Urbana de Reus és un exemple de servei amb un treball multidisciplinari entre l'atenció socioeducativa i la seguretat ciutadana.
[més info]

EL CEESC HI COL·LABORA: Nova edició del Mapa d'Educació Comunitària
El proper 11 de desembre tindrà lloc l'acte de presentació de la nova edició del Mapa en què Francina Martí, Carles Barba, Mireia Civís i Òscar Rebollo debatran sobre le present i el futur de l'educació comnuitària a la ciutat.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres activitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat