Butlletí del CEESC núm. 339 · 14 de desembre de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Premis Joves RetinES
A l'edició dels Premis RetinES 2019 incorporem una nova línia destinada a joves de 18 a 30 anys que vulguin participar a través d’un vídeo amb una durada màxima de 2 minuts fet amb el mòbil i que denunciï una situació o problemàtica social.

[consulta'n les bases]

Vídeos del III Congrés de Serveis Socials Bàsics
A la pàgina web del III CSSB ja podeu consultar els vídeos de les conferències i taules rodones del Congrés celebrat a l'Hospitalet els passats 17 i 18 d’octubre. Hi trobareu el vídeo de la conferència inaugural, impartida per Itziar González.
[més info]

AL BLOG: Un projecte comunitari i intergeneracional per aprendre a través de l’art urbà
Al blog publiquem un article sobre un projecte perquè infants d'educació infantil treballin l’art urbà. El punt de partida del projecte és la gran intervenció mural que l'artista Elian Chali ha realitzat a la façana de la Nau Bostik.
[més info]

Llista de pèrits judicials d'ofici per al 2019
El Departament de Justícia ja ha obert el termini per a la inscripció de professionals a la llista d’ofici de pèrits judicials per al 2019. Si vols formar-ne part cal que estiguis col·legiat/ada i omplis el formulari d’inscripció abans del 31 de desembre de 2018.
[més info]

Estudi sobre satisfacció laboral
Des de la Facultad de Psicología de la Universidad Complutense de Madrid estan duent a terme una investigació sobre la satisfacció laboral en diferents col·lectius professionals. Això ajudarà a avançar en l'estudi d'"Entorns Laborals Saludables" proposat per l'OMS.
[participa-hi]

CÀPSULA: La mediació en dependències policials
La Unitat de Mediació i Resolució de Conflictes de la Guàrdia Urbana de Reus és un exemple de servei amb un treball multidisciplinari entre l'atenció socioeducativa i la seguretat ciutadana.
[més info]

Presentació del llibre "Un lugar en el mundo"
El proper 20 de desembre tindrà lloc la presentació del llibre "Un lugar en el mundo", de l’educador social i pedagog David Román. Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster. Reflexió sobre la pràctica educativa, 2017.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat