Butlletí del CEESC núm. 341 · 25 de gener de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

No deixis escapar la nostra formació!
Per primer cop en tota la història del CEESC, l'any 2018 hem pogut realitzar el 100% de l’oferta formativa programada amb unes valoracions molt altes.
Consulta el catàleg d'hivern per a aquest trimestre i troba-hi el teu curs!

[més info] [catàleg hivern]

Els Quaderns d'Educació Social ja estan en línia
Ja es poden consultar, en accés obert, tots els articles dels Quaderns d'Educació Social publicats fins al 2017. 19 números, 300 articles, 300 autors i autores. Hi trobaràs articles sobre els diferents àmbits de l'educació social. No te'ls perdis! 
[més info]

1a reunió del Col·lectiu Professional de SSB
Si treballes a Serveis Socials, vine! Volem impulsar un col·lectiu que defensi la figura professional en aquests serveis i proposi idees i recursos per millorar-ne el servei, l'acompanyament i la seva pràctica professional.
[més info]

Presentació del llibre
El proper 7 de febrer, tindrà lloc a Barcelona l'acte de presentació del llibre "Blanques juguen i guanyen: Reflexions ètiques d’un Educador Social", del col·legiat Joan Dueñas, una exposició crítica i autocrítica de la tasca dels educadors socials envers les persones que atenen.
[més info]

Adhesió a Manifest
La Comissió de Dones i d’Igualtat de l'Associació Intercol·legial s'ha sumat al "Manifiesto de apoyo académico a las políticas contra la violencia de género", impulsat per la Plataforma EUFEM, i que sorgeix com a resposta a polítiques contra la violència de gènere propulsades per part de Vox.
[més info]

Premi a Josep Rull
L’Associació Intercol·legial ha atorgat l’edició 2018 del Premi Intercol·legial a Josep Rull i Andreu pel seu suport als col·legis professionals durant el seu mandat com a conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
[més info]

Programa Consolida’t 2019
El programa CONSOLIDA’T està dirigit a consolidar, fer créixer i mantenir els negocis empresarials i professionals dels treballadors autònoms de Lleida. Gràcies al conveni de col·laboració amb l’AMALL, els membres del CEESC podem gaudir d’aquest programa.
[més info]

L’Educació avança en clau 360. Jornada anual
Un any després de la presentació de l’Aliança Educació 360 ens tornem a trobar. Volem compartir experiències, debatre reptes, conèixer referents internacionals i imaginar futurs possibles.
[més info]

El plaer en l’educació. L’alegria de viure, l’alegria d’aprendre
Aquesta jornada, organitzada per ARAE, és un espai per reflexionar sobre el plaer dels infants per l’aprenentatge acadèmic i pel coneixement, i del nostre propi plaer per aprendre, educar i viure!
[més info]

CURS: Abordatge dels rumors en els serveis socials
Aquest curs ofereix una mirada complexa del fenomen dels rumors, així com un seguit d’eines per abordar-lo tant en les interaccions quotidianes, com per al disseny d’estratègies d’intervenció d’abast més ampli per fer front a aquestes situacions.
[més info]

CÀPSULA: Introducció al moviment autèntic
Coneixerem i aprofundirem en el món del moviment autèntic. Serà una oportunitat per indagar en un mateix a través de moviments no dirigits que ens permetran desenvolupar la capacitat de ser conscients de nosaltres i de la resta amb una actitud més oberta.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat