Butlletí del CEESC núm. 342 · 1 de febrer de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Més a prop d'incorporar ES als centres educatius!
Al Ple del Parlament es va fer la proposta d'incorporar el curs vinent un educador/a social als centres educatius que realitzi les tasques d’acompanyament als infants i adolescents i vetlli pel compliment dels protocols d’abús sexual, entre d'altres.

[més info]

Reconeixement de formació d'interès en serveis socials
8 dels 12 cursos programats per al proper quadrimestre han estat reconeguts com a formacions d’interès en serveis socials, ja que són activitats de formació continuada que tenen per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació. 
[més info]

Curs obert i accessible en línia per l’aprenentatge intercultural
El CEESC ha participat, juntament amb 15 organitzacions més, en l'elaboració, durant gairebé dos anys de feina, del curs “Union of minorities. Educational tools for the European cultural mosaic”, un curs obert, gratuït  i en línia per a professionals que treballen amb joves i en entorns multiculturals.
[més info]

Premi Jove RetinES
A l'edició dels Premis RetinES 2019 incorporem una nova línia destinada a joves de 18 a 30 anys que vulguin participar a través d’un vídeo amb una durada màxima de 2 minuts fet amb el mòbil i que denunciï una situació o problemàtica social.
[més info]

Nou trimestre d'Educa amb l'Art
Places gratuïtes per a membres del CEESC al nou trimestre del curs d'Educa amb l'Art d'Apropa Cultura! Tres jornades en què es treballarà al voltant de les arts visuals i la música. Enriqueix, potencia i dona una nova dimensió a la teva tasca com a educador/a.
[més info]

CURS: Alternatives a la psiquiatrització dels infants i adolescents amb TDAH
L'alarmant augment d'infants i adolescents diagnosticats amb TDAH és un bon exemple dels actius tòxics que ens ha deixat tanta especulació diagnòstica. Per això necessitem treballar per prevenir l'exclusió social dels que pateixen problemes psíquics.
[més info]

CÀPSULA: L'educadora i l'educador social als Equips d'Atenció a la Infància i l'Adolescència
Quin és el paper actual de les educadores i els educadors socials en els Equips d'Atenció a la Infància i l'Adolescència? Com acompanyen? Com en fan el seguiment? En quines situacions i problemàtiques noves es troben?
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat