Butlletí del CEESC núm. 348 · 22 de març de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Camins i Perspectives professionals de l'Educació Social
La quarta edició d’aquesta jornada dirigida a estudiants d’Educació Social de tot Catalunya es presentarà en un nou espai integral i dinàmic que aglutinarà i tractarà sis àmbits professionals a fons. #Perspectives19

[més info]

El CEESC als mitjans de comunicació
La veu del Col·legi s'ha seguit fent sentir als mitjans de comunicació amb relació al sistema d'acollida amb els infants i adolescents estrangers no acompanyats. Hem participat en un reportatge de Nació Digital i en una taula rodona de BTV ràdio.
[recull d'informacions]

5a ed. Premi “Biblioteca pública i compromís social”
El projecte "Biblioteca fàcil" de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Llíria n'és el guanyador, dirigit cap a tres col·lectius: persones amb discapacitat, malalts mentals i persones d’edat avançada afectats per Alzheimer. El CEESC forma part del jurat.
[més info]

Bifurcacions
L'Assumpció Costals, membre de la Junta delegada del CEESC A Girona, escriu a social.cat i ens parla sobre com combinar actitud i capacitat, talent i ganes i estil de vida per tal que fer una feina no suposi només una feina, sinó una forma de creixement personal.
[llegeix l'article]

Convenis de col·laboració amb acadèmies d'oposicions
Per tal de facilitar-vos l'accés a la funció pública, el CEESC ha signat dos convenis de col·laboració amb Master.D i Aulacat, per oferir-vos material i suport en el procés de preparació.
[més info]

Repensem l’educació comunitària en clau 360
L’acte s’ha dissenyat per a treballar com podem adequar els projectes comunitaris amb l’objectiu de generar més i millors oportunitats educatives. Tots els participants rebran un exemplar de la Guia pràctica Repensem els projectes educatius comunitaris, en clau 360.
[més info]

Adolescents i joves migrants no acompanyats i salut mental
En aquesta jornada, en què participem com a coorganitzadors, volem fer visibles els problemes latents i manifestos de salut mental en el col·lectiu de menors estrangers no acompanyats i elaborar propostes per una millor atenció, integral i integrada.
[més info]

CURS: Equinoteràpia, psicoteràpia i coaching amb cavalls
La Teràpia Assistida amb Cavalls és un model d'intervenció que planteja un suport directe als professionals que dona eines per entendre els processos emocionals dels infants i els vinculars entre mares i fills.
[més info]

CÀPSULA: Com reinventar-se professionalment
Una Càpsula en què coneixerem de quina manera un professional de l’Educació Social es pot reiventar i canviar d’àmbit professional o com ser emprenedor en aquesta disciplina. Una experiència DIGNETIK.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!