Butlletí del CEESC núm. 349 · 29 de març de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Observatori de la realitat sociolaboral de l'Educació Social
Us presentem aquest Observatori que té com a objectiu donar una visió àmplia, continuada i evolutiva de la nostra professió des de la perspectiva sociolaboral. Proporciona dades i informacions que poden ajudar a conèixer i interpretar la realitat laboral dels professionals de l’educació social.

[més info]

Resum de l'Assemblea Ordinària de 22 de març 2019
Hi van participar 33 persones col·legiades: 15 de manera presencial i 18 delegant el seu vot. S'hi van aprovar, entre d'altres, la Memòria d'activitats i la Memòria econòmica i Balanç de resultats 2018.
[més informació]

Última setmana per presentar-se al RetinES!
El 7 d'abril finalitza el termini per presentar projectes audiovisuals als Premis RetinES i als Premis Joves, destinats a joves de 18 a 30 anys que hi participin amb un vídeo de denúncia social fet amb el mòbil.
[més info]

AL BLOG: Risc durant l'embaràs en centres tutelats
Segons la "Guía de ayuda para la Valoración del Riesgo Laboral durante el embarazo", es demostra la possibilitat d’agressions a les professionals que tenen cura de menors d’edat en centres tutelats i es valora retirar de les seves funcions les treballadores des de la setmana 12 de gestació.
[llegeix l'article]

Demana cita amb el Servei d'Orientació Personalitzat
Els propers 10 i 24 d'abril i 8 i 20 de maig demana cita amb el SOP si necessites reorientar la teva carrera professional, canviar d'àmbit de treball o tens dubtes sobre com elaborar el teu currículum. Servei gratuït per a col·legiats i col·legiades, amb possibilitat de fer l'entrevista a distància.
[calendari d'entrevistes]

Aconsegueix una entrada doble per al Docs Barcelona d'abril
Regalem dues entrades dobles a membres del CEESC per a l’estrena, el dia 4 d'abril als Cinemes Girona, per a Namrud el problemàtic, la història d’un esperit lliure que viu al bell mig d’un dels conflictes polítics i territorials més antics i complexos del món.
[més info]

II Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida
El proper 11 d'abril tindrà lloc al Monestir de les Avellanes aquesta segona edició de les jornades que se centrarà en el propòsit dels Serveis Socials de cuidar les relacions familiars i comunitàries enteses com un bé de la societat.
[més info]

CURS: Equinoteràpia, psicoteràpia i coaching amb cavalls
La Teràpia Assistida amb Cavalls és un model d'intervenció que planteja un suport directe als professionals que dona eines per entendre els processos emocionals dels infants i els vinculars entre mares i fills.
[més info]

CÀPSULA: Com reinventar-se professionalment
Una Càpsula en què coneixerem de quina manera un professional de l’Educació Social es pot reiventar i canviar d’àmbit professional o com ser emprenedor en aquesta disciplina. Una experiència DIGNETIK.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!