Butlletí del CEESC núm. 351 · 12 d'abril de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Jornada i presentació del Manifest per a la incorporació dels ES a escoles i instituts
El Col·lectiu professional d'Educació Social i Escola del CEESC organitza una jornada que demostrarà com les educadores i els educadors socials poden aportar una mirada socioeducativa al centre educatiu i dur a terme funcions de suport i acompanyament cap al centre, l’alumnat, el professorat, les famílies i la comunitat.

[més info]

Aquesta primavera forma't al CEESC!
Ja pots consultar el Catàleg d’aquesta primavera. Aquest quadrimestre hem programat 18 cursos i 5 Càpsules d’Educació Social. Entre d'altres,  trobaràs 6 cursos on line i 2 subvencionats pel Consorci de Formació. A més de cursos en peritatge judicial, parentalitat, treball comunitari...
[més info]

Forma’t gratis en Drets Humans i en Canals de recerca de feina
T'oferim dos cursos gratuïts per a membres del CEESC gràcies a l'acord entre el CEESC i els seus treballadors i treballadores en virtut del qual els diners descomptats dels seus sous per haver secundat diferents vagues convocades reverteixin en els col·legiats i col·legiades.
[més info]

L’educació social com a professió reflexiva
Conversa oberta a tres bandes centrada en la idea del professional reflexiu, capaç de pensar sobre el que fa i sobre allò que el conforma, és a dir, l'educadora i l’educador social com a intel·lectual que emprèn cerques de sentit i es qüestiona a si mateix sobre el desig que li motiva a construir-se.
[més info]

IV Concurs de contes "Coneix els teus drets"
La delegació del CEESC a les comarques gironines convoca la 4a edició d'aquest concurs de contes i relats curts, amb la finalitat de recollir-los en una publicació il·lustrada perquè es converteixi en eina pedagògica per al desenvolupament d’activitats amb nens i nenes.
[més info]

Recomana’ns un llibre per Sant Jordi!
S’acosta Sant Jordi i aquest any també et volem demanar que ens recomanis llibres que puguin servir-nos d'inspiració per a la nostra tasca professional. Fes les teves propostes amb l’etiqueta #llibres_ES.
[més info]

AL BLOG: Bru Rovira al CEESC!
Per als qui encara no el conegueu, aquesta setmana al blog us expliquem qui és en Bru Rovira, un dels periodistes més reconeguts del país, que estarà amb nosaltres al CEESC el 25 d'abril presentant-nos el seu llibre “Solo pido un poco de belleza”.
[llegeix l'article]

CURS: Canals, eines de recerca de feina i projecte professional
En aquesta formació que oferim a tots els territoris es presenten elements clau per orientar les persones en el desenvolupament del seu projecte professional. És gratuït per a membres del CEESC.
[més info]

CÀPSULA: VIH: Com podem ajudar respecte aquesta problemàtica?
En aquesta Càpsula parlarem amb més profunditat del VIH, i també de la manera en què com a professionals del món de l’educació social, podem ajudar i acompanyar les persones que tenen aquesta malaltia crònica.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

Dijous 18 d'abril, el CEESC romandrà tancat.
Dimarts, 23 d'abril, el CEESC romandrà tancat per la tarda.

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!