Butlletí del CEESC núm. 352 · 26 d'abril de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Hi ha prou educadors socials que vulguin treballar o no?
En els darrers mesos hem sentit a dir diverses vegades que no hi ha prou ES per cobrir llocs de feina i que per això es feia necessari cobrir places amb altres perfils professionals. Més que preguntar-nos si n'hi ha o no, ens hauríem de qüestionar si les condicions de treball que ofereixen les administracions públiques i les entitats són dignes.

[més info]

#Llibres_ES, llibres que ens inspiren 2019
Per segon any consecutiu, per Sant Jordi us hem demanat que ens recomaneu llibres que ens serveixin d'inspiració per a la nostra tasca professional, per conèixer nous autors i autores, per aprofundir en àmbits, etc. Al blog us n'hem fet un recull.
[més info]

Aquesta tarda, en Bru Rovira al CEESC!
No podeu deixar passar l'oportunitat de venir al CEESC a conèixer en Bru Rovira, un dels periodistes més reconeguts del país i que estarà amb nosaltres avui divendres, a les 18.00h, per presentar-nos el seu llibre “Solo pido un poco de belleza”.
[més info]

L’educació social com a professió reflexiva
El proper 2 de maig tindrà lloc aquesta conversa oberta a tres bandes centrada en la idea del professional reflexiu, capaç de pensar sobre el que fa i sobre allò que el conforma, és a dir, l'educadora i l’educador social com a intel·lectual que emprèn cerques de sentit i es qüestiona a si mateix sobre el desig que li motiva a construir-se.
[més info]

Jornada per a la incorporació dels ES a escoles i instituts
El proper 11 de maig el Col·lectiu d'Educació Social i Escola organitza una jornada que demostrarà com les educadores i els educadors socials poden aportar una mirada socioeducativa al centre educatiu i dur a terme funcions de suport i acompanyament cap al centre, l’alumnat, el professorat, les famílies i la comunitat.
[més info]

Polítiques d’infància en època electoral?
La TIAC ha fet pública una nova versió del document “Polítiques d’infància”, un recull d’inquietuds i demandes de les entitats i col·lectius professionals que en formem part i que vol exposar els principals reptes que cal tenir en consideració els propers anys.
[més info]

Catàleg de Formació de Primavera
En el nou catàleg de primavera trobareu 18 cursos. Dos d’aquests cursos són gratuïts per a membres del CEESC, i n'hi ha dos més de subvencionats pel Consorci de la Formació Contínua. En aquest catàleg oferim, a més, 6 cursos on line.
[més info]

Aconsegueix una entrada doble per al Docs Barcelona de maig
Regalem dues entrades dobles a membres del CEESC per a l’estrena, el dia 2 de maig als Cinemes Girona, per a Time Trial, que ens apropa als últims dies de competició del ciclista britànic David Millar.
[més info]

Concurs de Projectes d'Educació Social, Memorial Toni Julià
El 31 de març d'enguany finalitza el termini per presentar treballs a la 5a edició del concurs de projectes professionals en què es premia els que es considerin més interessants i innovadors.
[més info]

CURS: Canals, eines de recerca de feina i projecte professional
En aquesta formació que oferim a tots els territoris es presenten elements clau per orientar les persones en el desenvolupament del seu projecte professional. És gratuït per a membres del CEESC.
[més info]

CÀPSULA: L'ètica com a antídot. Abordem situacions abans que apareguin els conflictes
En aquesta Càpsula parlarem amb els membres del Comitè d'Ètica del CEESC per tal que ens ajudin a incorporar una mirada ètica en els debats professionals.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!