Butlletí del CEESC núm. 353 · 3 de maig de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Consulta el Full Informatiu de Primavera
Ja podeu llegir el número 87 del nou Full Informatiu. Hi trobareu les 5 dades que expliquen la desigualtat de gènere en l'ES; les dades més rellevants del CEESC durant el 2018; el recorregut del Col·lectiu pofessional d'Educació Social i Escola, i un article sobre les convocatòries d'oposicions, entre d'altres.

[més info]

Programa actualitzat de la Jornada Educació Social i Escola
A més de presentar-hi el Manifest "La incorporació dels ES als centres escolars", en Miquel Castillo hi farà una xerrada sobre el futur de l'escola catalana i debatrem, al voltant d'una taula rodona amb membres de la comunitat educativa, a l'entorn dels àmbits i funcions de l'educador/a social a l'escola.
[més info]

TALLER: Què no ha de fer un educador/a social en un projecte artístic o cultural?
Parlarem amb Georgina Dezcállar, de Circula Cultura, i amb Àngel Mestres, de Trànsit Projectes, sobre què no s’ha de fer, què no funciona o quins errors es comenten en la pràctica de l’Educació Social a espais, centres o projectes culturals.
[més info]

Coneixes l'espai Cruïlles?
Cruïlles es l’espai de cotreball del CEESC. Des del CEESC donem suport a les persones actives o emprenedores i organitzacions que comencen o que tenen cert recorregut, però poques possibilitats econòmiques o humanes, per desenvolupar la seva tasca diària i enfortir-se, amb l’objectiu de consolidar-se i aconseguir autonomia.
[més info]

Forma’t gratis en Drets Humans i en Canals de recerca de feina
T'oferim dos cursos gratuïts per a membres del CEESC gràcies a l'acord entre el CEESC i els seus treballadors i treballadores en virtut del qual els diners descomptats dels seus sous per haver secundat diferents vagues convocades reverteixin en els col·legiats i col·legiades.
[més info]

Col·labora amb la Revista RES
El proper número de la Revista RES té com a tema central l'Educació Social als Serveis Socials Bàsics i les noves lleis de serveis socials. Per primer cop parlarem a la revista sobre la nostra funció i el nostre espai en aquest àmbit i sobre com queden contemplades les lleis de serveis socials a les diferents comunitats autònomes. El termini de lliurament dels escrits és el 15 de juny.
[més info]

Col·labora a la revista "Trobada d'Educació Social"
Escriu un article sobre el tema: “La intervenció socioeducativa en persones amb trastorns del desenvolupament intel·lectual i físic”. O comparteix amb nosaltres, en forma d’article científic o d'opinió, les teves experiències professionals en els diferents àmbits en què treballis. El termini de lliurament dels escrits és el 15 de juny.
[més info]

CURS: Eines jurídiques i psicoeducatives adreçades a la figura del Coordinador/a de Parentalitat entorn al Pla de Parentalitat
La proposta de formació té com a objectiu analitzar i donar eines jurídiques i psicoeducatives al Coordinador/a de Parentalitat entorn el Pla de Parentalitat.
[més info]

CÀPSULA: Com prevenir la violència de gènere?
Aquesta Càpsula vol oferir un marc per a l'anàlisi, un espai de reflexió, de comunicació i de discussió en grup sobre la violència de gènere, en concret, sobre el maltractament psicològic en l'àmbit de la parella.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!