Butlletí del CEESC núm. 356 · 24 de maig de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

El CEESC a Catalunya Ràdio
El CEESC va participar a una taula rodona sobre immigració que va prepara el programa "Catalunya al dia" de Catalunya Ràdio. Ens hi va representar Lluís Vila: "Pagarem les conseqüències desastroses de la situació dels MENA durant anys".
[escolta el programa]

Comunicat del CEESC
Vam publicar aquest comunicat en referència als incidents contra l’obertura d’un nou centre d’acollida per a joves migrants sense referents familiars en què recordem l'acord signant en què els polítics es comprometien a no utilitzar els migrants com a eina per fer campanya electoral.
[més info]

Invisibles i oblidats a casa nostra
Els Sèniors del CEESC han escrit columna d'opinió Social.cat. Ens parlen de les persones que són excloses de la societat per la seva pobresa crònica i com cal abordar el problema des de la base amb  professionals que coneguin el problema de prop i que apuntin a solucions holístiques.
[més info]

AL BLOG: Biblioteca de casos tractats en els diferents ERESS
L'Observatori d'Ètica Aplicada a l'Acció Social de la Fundació Campus Arnau d'Escala ha posat en marxa una biblioteca de casos virtual on es recullen els casos tractats en els diferents Espais de Reflexió Ètica i que pretén compartir coneixement i afavorir la col·laboració entre els ERESS i el CESSC.
[llegeix l'article]

Concert de la Intercol·legial
El 12 de juny, l'Orquestra Ars Medica, la Coral del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i de l'Hospital de Sant Pau, i la Coral dels Enginyers ofereixen aquest concert organitzat pels grups Sèniors de l'Associació Intercol·legial. Les entrades costen 10€ i les podeu adquirir a la seu del CEESC de Barcelona.
[més info]

Fira Internacional de la Mediació
En aquesta Fira hi haurà espais propis i alhora diferenciats, d'activitats i iniciatives relacionades amb els diferents sectors de la mediació, per a contribuir, des dels seus propis trets diferenciats, al desenvolupament potencial de la mediació.
[més info]

Apunta’t al cens de persones que dormen al carrer a Barcelona
La nit del 12 de juny, soritm pels carrers de Barcelona a enquestar les persones que dormen al carrer. L’objectiu és comptar per quart any consecutiu amb informació útil per afrontar la problemàtica del sensellarisme.
[t'hi apuntes?]

Jornada de Bones Pràctiques a Móra d'Ebre
Parlarem de polítiques de joventut, foment de la participació juvenil, treball en xarxa, intercanvis i accions compartides entre municipis, relació dels i les professionals amb joves i associacions juvenils, dinamització i programació d’activitats…
[més info]

IV Jornades: Què diuen els nens, què escolten els adults?
En aquesta IV Jornada, organitzada per l'espai Freud, ens centrarem en els projectes i els abordatges innovadors que tenen en compte les manifestacions, les necessitats i les demandes de la infància i la família actuals.
[més info]

CURS: El treball comunitari, un eix per a la transformació dels barris i les persones
Analitzarem i donarem eines i metodologies per implementar el treball comunitari en els projectes que desenvolupem com a ES tant des dels equipament, com dels espais educatius, el carrer o el barri.
[més info]

CÀPSULA: Com prevenir la violència de gènere?
Aquesta Càpsula vol oferir un marc per a l'anàlisi, un espai de reflexió, de comunicació i de discussió en grup sobre la violència de gènere, en concret, sobre el maltractament psicològic en l'àmbit de la parella.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Viemocions

10% de descompte per a membres del CEESC en tots els paquets i altres productes turístics.

[més info]

Sanitas

Oferim un 10% de descompte sobre els preus marcats en la nostra promoció 2019.

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!