Butlletí del CEESC núm. 357 · 31 de maig de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

“Guanyava més treballant de caixera al supermercat, que treballant d’educadora social”
Des del CEESC hem volgut demostrar quina és la realitat del mercat laboral per a la nostra professió, i per això hem anat a comparar els sous bruts que marquen els convenis més habituals que apliquen les empreses i entitats del tercer sector.
[més info]

AL BLOG: Per un sistema educatiu feminista. Posem-nos les ulleres liles
Recuperem al blog un article publicat al darrer Full Informatiu que tracta sobre com els professionals del món educatiu necessitem un reciclatge i una formació que ens aporti una nova mirada de gènere.
[llegeix l'article]

Jornada de Bones Pràctiques a Martorell
Parlarem sobre la relació educativa i de treball dels i les professionals de joventut amb les emocions, sentiments i conductes de les persones joves, prevenció de violències, relacions sexoafectives, detecció de necessitats i interessos per a la realització de projectes, treball en xarxa i comunitari…
[més info]

CURS: El treball comunitari, un eix per a la transformació dels barris i les persones
Analitzarem i donarem eines i metodologies per implementar el treball comunitari en els projectes que desenvolupem com a ES tant des dels equipament, com dels espais educatius, el carrer o el barri.
[més info]

CURS: Com preparar-se per a un procés de selecció a l’administració local?
Donarem orientacions i estratègies bàsiques per afavorir que els educadors i les educadores socials estiguin més preparats i se sentin més segurs a l’hora d’opositar a l’administració local.
[més info]

CÀPSULA: Com prevenir la violència de gènere?
Aquesta Càpsula vol oferir un marc per a l'anàlisi, un espai de reflexió, de comunicació i de discussió en grup sobre la violència de gènere, en concret, sobre el maltractament psicològic en l'àmbit de la parella.
[més info]

CÀPSULA: VIH: Com podem ajudar respecte aquesta problemàtica?
En aquesta Càpsula parlarem amb més profunditat del VIH, i també de la manera en què com a professionals del món de l’educació social, podem ajudar i acompanyar les persones que tenen aquesta malaltia crònica.
[més info]

CÀPSULA: Biblioteques que eduquen, educadores a les biblioteques
Analitzarem i donarem eines i metodologies per implementar el treball comunitari en els projectes que desenvolupem com a educadors i educadores socials tant des dels equipament, com dels espais educatius, el carrer o el barri.
[més info]

CÀPSULA: Supervisió i ètica en l'acció social
Debatrem sobre la supervisió com un procés que s’aplica tant en l’exercici professional com en la formació acadèmica o contínua, i que té com a objectiu reflexionar i revisar el quefer professional i els sentiments que acompanyen l'activitat.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

El CEESC hi col·labora

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Opcions de consum

Acord per a la promoció d’actuacions i projectes que contribueixin al foment d’una cultura del consum conscient responsable, sostenible i solidari.

[més info]

Acadèmies d'oposicions

El CEESC ha signat dos convenis de col·laboració amb Master.D i Aulacat, per oferir-vos material i suport en el procés de preparació d'oposicions.

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!