Butlletí del CEESC núm. 358 · 7 de juny de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Cap al VIII Congrés d'Educació Social a Aragó
El VIII Congrés d'Educació Social es durà a terme a Saragossa, els dies 16, 17 i 18 d'abril de 2020. Sota el lema "Educació social, dignitat i drets", aquesta edició del Congrés està sent organitzada pel CEESAragón i pel CGCEES.
[més info]

Cada dia som més els que reclamem l'ES a l'escola
Hem recollit a la nostra web la relatoria de la Jornada de l'11 de maig, les gravacions en vídeo de la major part de l'acte, així com el vídeo de funcions i competències que s'hi va presentar.
[més info]

6a edició del Premi Quim Grau
El Premi té la finalitat de promoure la reflexió escrita sobre la pràctica professional en el camp de l’educació social amb infància, adolescència i joventut. La dotació econòmica és de 6.000 € i el termini de presentació finalitza el 31 d’agost de 2019.
[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 13€ trimestrals. Tens temps per demanar-la fins al 17 de juny.
[més info]

Observatori de la realitat sociolaboral
Amb l'Observatori volem donar una visió àmplia, continuada i evolutiva de la nostra professió des de la perspectiva sociolaboral. A partir d'ara en trobareu les darreres informacions a la part inferior del butlletí.
[més info]

AL BLOG: Material de la campanya «Welcome communities»
Des d’Amnistia Internacional Catalunya ens fan arribar el material d'aquesta campanya per a la defensa dels drets les persones refugiades i per la seva acollida digna i ens en fan una petita explicació.
[més info]

Jornada a la URV: "L'impacte en l'àmbit local"
La I Jornada d’Innovació en la Intervenció Socioeducativa, organitzada per la URV, es planteja tractar sobre l’impacte de la intervenció socioeducativa en l’àmbit local des d’una mirada innovadora i múltiple.
[més info]

25 anys dels estudis d'Educació Social a la UdG
Aquest curs 2018-2019 els estudis d’Educació Social fan 25 anys. Per celebrar-ho s'ha organitzat una petita festa que ha de servir de retrobament de les 25 promocions d’estudiants. Felicitem la UdG i us animem a participar-hi! Nosaltres hi serem!
[més info]

Encuentro Europeo. Jóvenes de aquí y de allá
La trobada, promoguda pel projecte Erasmus+ 'Aprendizajes Socioculturales de la Juventud en Sociedades Móviles', té com a objectiu promoure el diàleg intercultural i propiciar el debat i l'acció en relació amb la diversitat juvenil.
[més info]

CÀPSULA: Biblioteques que eduquen, educadores a les biblioteques
Analitzarem i donarem eines i metodologies per implementar el treball comunitari en els projectes que desenvolupem com a educadors i educadores socials tant des dels equipaments, com dels espais educatius, el carrer o el barri.
[més info]

CÀPSULA: Supervisió i ètica en l'acció social
Debatrem sobre la supervisió com un procés que s’aplica tant en l’exercici professional com en la formació acadèmica o contínua, i que té com a objectiu reflexionar i revisar el quefer professional i els sentiments que acompanyen l'activitat.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

Dilluns, 10 de juny, la seu del CEESC a Barcelona romandrà tancada.

AGENDA

Agenda CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Ballet de Moscou

Preu especial de 29€ per a les funcions d'estiu de "El llac dels cignes". Compra d'entrades fins al 25 de juny.

[més info]

Cirque du Soleil

35% de descompte per al nou espectacle del Cirque du Soleil "Messi 10". Demaneu-nos el codi promocional. Promoció flash!

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC
 

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!