Butlletí del CEESC núm. 360 · 21 de juny de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

El CEESC compareix al Parlament
Aquest dimarts, 18 de juny, el CEESC va estar present a la Comissió d'Infància del Parlament de Catalunya, on va comparèixer per informar sobre el sistema de protecció a la infància i l'adolescència i també sobre la situació dels infants i els joves immigrants no acompanyats.
[més info]

Vols defensar les persones amb dependència?
El passat 14 de maig presentàvem la Plataforma en Defensa del Dret a l'atenció de les persones amb dependència i ara es comencen a generar espais per treballar-ne les reivindicacions més concretes. Vols representar el CEESC en aquests espais?
[contacta'ns]

Col·labora amb la Revista RES: lleis de serveis socials
Per primer cop parlarem sobre la funció de l'Educació Social als Serveis Socials Bàsics i el nostre espai en aquest àmbit i sobre com queden contemplades les lleis de serveis socials a les diferents comunitats autònomes. El termini de lliurament és el 15 de juliol.
[més info]

AL BLOG: Què és passar una oposició? No ho sé, Encara no l’he passat
La C. porta més de deu anys treballant d’educadora social a centres penitenciaris com a interina. Des del març de 2018 està preparant un procés d’oposicions que, un any després, encara no té data d’examen. Ens explica la seva experiència.
[més info]

FORMACIÓ D'ESTIU: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
Us proposem una formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics. Noves dates per a Barcelona i Girona.
[més info]

Fira Internacional de la Mediació
En aquesta Fira hi haurà espais propis i alhora diferenciats, d'activitats i iniciatives relacionades amb els diferents sectors de la mediació, per a contribuir, des dels seus propis trets diferenciats, al desenvolupament potencial de la mediació.
[més info]

Celebració dels 25 anys de l'Educació Social a la UdG
El passat 14 de juny, el CEESC va participar en aquest acte posant de manifest la necessitat de tenir un col·legi professional fort, que reivindiqui la figura professional, que analitzi altres àmbits d'intervenció i que vetlli pels nostres interessos.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

Consulteu els horaris d'estiu de les seus de Lleida i Girona

Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Agenda CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!