Butlletí del CEESC núm. 369 · 27 de setembre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

Dia Internacional de l'Educació Social
El dia 2 d'octubre vine a la Nau Bostik i informa't, forma't i fes la sobretaula amb col·legues. No hi faltis! Tot l'equip del CEESC a Barcelona ens hi haurem traslladat, per tant la seu romandrà tancada.
[inscriu-t'hi]

#DiaES a Terres de l'Ebre - Tenir cura de qui cuida
En aquest taller s’oferiran eines, estratègies i reflexions que ajudin a la millora de la tasca d’acompanyament dels professionals, a partir de l’autoconeixement i la cura del propi benestar. S'hi presentaran diferents enfocaments, tècniques i n situacions.
[més info]

#DiaES a Girona - Àgora, digues la teva
Volem convertir el nostre local en una mena d'Àgora on participin diverses persones que tinguin com a objectiu la millora de l'educació social, entesa com a procés de creixement global de la societat i, especialment, dels seus membres més vulnerables.
[més info]

#DiaES a Lleida - Taller de Soundpainting
Educa amb l'Art s'inicia a Lleida amb aquest taller en què experimentarem en primera persona la creació artística a través de la improvisació. Aprendrem a crear col·lectivament composicions instantànies que sorgeixen en el mateix moment.
[més info]

#DiaES a Tarragona - Difonguem l'Educació Social
Del 30 de setembre al 6 d'octubre, a la Biblioteca Municipal de Tarragona trobareu un estand permanent i exclusiu sobre l'Educació Social i el CEESC. En aquest espai es difondrà la professió, la disciplina i el Col·legi a través de publicacions especialitzades i pròpies.
[més info]

El CEESC s'adhereix a PDA Bullying
El CEESC donem suport al Codi de Bones Pràctiques de PDA Bullying que recull els indicadors imprescindibles per a l’abordatge integral de l’assetjament entre iguals tant per l’àmbit educatiu, formal i no formal, com per l'abordatge des de la perspectiva comunitària.
[més info]

Tècniques específiques de la coordinació de parentalitat amb Dominic d’Abate
Aquest taller pretén oferir a les persones assistents metodologia en la intervenció del professional de la Coordinació de Parentalitat en casos de rebuig de contacte parental, des de diferents perspectives.
[més info]

CURS: Curs bàsic sobre salut mental adreçat a educadores i educadors socials
La proposta de formació està dirigida a professionals de l’educació social interessades en ampliar el seus coneixements sobre les característiques de les persones amb diagnòstic de trastorn mental i com intervenir-hi de la manera més adequada.
[més info]

CÀPSULA: La tecnologia i la fabricació digital com a eines per a l’educació i el desenvolupament social
Visitarem l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, descobrirem in situ què fan i com, com funcionen i què ens pot aportar a la professió el món de la fabricació digital o la tecnologia en l’acompanyament i l’educació social.
[més info]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins
Observatori de la realitat sociolaboral

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Cursos a distància

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!