Butlletí del CEESC núm. 375 · 8 de novembre de 2019 · Si no el veus bé, clica aquí

XII Jornades d'Infància i Educació Social
No et perdis aquestes XII JIES en què ens centrarem en la figura professional de l'educador/a social pel que fa a la seva funció educativa, les relacions contractuals i la salut al lloc de feina.

[més info]

Acte de lliurament de la 6a edició del Premi Quim Grau
Ja podeu consultar el programa de l'acte de lliurament de la 6a edició del Premi Internacional en Educació Social. Joaquim Grau i Fuster que tindrà lloc el proper 14 de novembre, a les 18.00h a L'Hospitalet de Llobregat.
[més info]

Nou servei d'assessorament en protecció de dades i seguretat
Us oferim un nou un servei de consultes sobre l’aplicació de la normativa en matèria de protecció de dades i seguretat que tingui relació amb la vostra tasca professional com a educadors i educadores socials. El servei és exclusiu per a col·legiats i col·legiades.
[més info]

Per una cultura de la Pau
Per celebrar el #DiadeLaONU, la Unión Profesional ha publicat un número especial de la revista dedicat a la Mediació. Hi trobaràs un article elaborat per Francesca Ferrari, vicepresidenta del CEESC que contribueix a visibilitzar i reconèixer l’educació social i la seva tasca en l'àmbit de la Mediació.
[més info]

Autonomies i interdependències en societats complexes
El 13 de novembre tindrà lloc l'acte precongressual que dona inici al IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats que durà per lema: "Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia" i que se celebrarà a l’octubre del 2020.
[més info]

TALLER A TORTOSA: Tenir cura de qui cuida
Aquest taller s'havia programat dins del #DiaES i es va haver de suspendre per causes de força major. S'hi oferiran eines, estratègies i reflexions que ajudin a la millora de la tasca d’acompanyament dels professionals, a partir de l’autoconeixement i la cura del propi benestar.
[més info]

Geopolítica: poder, prosperitat i pobresa en el món
El proper 19 de novembre tindrà lloc aquesta conferència que pertany al IV Cicle de conferències de la Intercol·legial Sèniors. L'acte anirà a càrrec de Santiago Iglesias i Josep M. Viedma, economistes, i se celebrarà al  Col·legi d'Actuaris de Catalunya a les 18 hores.
[més  info]

Les dones sense llar - Realitat i reptes de l’acció socioeducativa
Segona de les conferències d'aquest cicle que dona veu a professionals de diferents àmbits per conèixer les realitats que estan vivint i a quins reptes s’afronten i que anirà a càrrec de Clara Naya, coordinadora de l'associació Lola no estàs sola que treballa amb dones sense llar des del feminisme i l'acció comunitària.
[més info]

Antropologia in situ: treballant en benestar i salut
Enguany el CEESC dona suport a la Setmana de l'Antropologia que del 18 al 22 de novembre oferirà un seguit d'activitats gratuïtes per apropar-te a l'antropologia social: conferències, taules rodones, tallers i rutes. El 19 de novembre hi ha una cita al CEESC.
[més  info]

CURS: Sexe, drogues i prevenció
Aquesta formació pretén capacitar els professionals que treballen amb adolescents sobre la necessitat de conèixer els riscos associats al consum de drogues, així com el seu ús a l’hora de mantenir relacions sexuals, evitant el mínim de riscos i fomentant el màxim de plaer.
[més info]

CURS A LLEIDA: Com preparar-se per un procés de selecció a l’administració local?
Donarem orientacions i estratègies bàsiques per afavorir que els educadors i les educadores socials estiguin més preparats i se sentin més segurs a l’hora d’opositar a l’administració local.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!