Butlletí del CEESC núm. 442 · 4 de juny de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

El 28 de juny vine a l'Assemblea Extraordinària del CEESC
El proper 28 de juny tindrà lloc una Assemblea Extraordinària virtual en què es tractaran les perspectives de l'organització davant la propera convocatòria d'eleccions.
[més info]

Eleccions a l'horitzó del CEESC. El relleu és a les teves mans
La Junta de Govern actual acaba el seu mandat al març de 2022; per tant, s'acosta el moment del relleu. Tant la Junta de Govern actual com l’equip tècnic es posen a disposició de tots els col·legiats i col·legiades per assessorar-vos tant si voleu estructurar una candidatura sencera, com si, individualment, esteu interessats en formar part d'un equip.
[més info]

Novetats en el procés de vacunació d'ES
Els educadors i educadores socials que estiguin treballant en centres de menors, centres de persones amb discapacitat i centres de gent gran, estan dins dels col·lectius prioritzats. Si el vostre centre, servei o entitat de l’àmbit social encara no ha rebut la sol·licitud de dades del seu personal essencial per a la vacunació contra la COVID 19, poseu-vos en contacte amb el CEESC.
[més info]

Ja tenim vídeos guanyadors del RetinES 2021
Els Premis RetinES 2021 han estat molt disputats. Continua la línia ascendent dels Premis quant a participació, qualitat i originalitat dels vídeos que s’hi presenten i per al jurat ha estat un dels anys més difícils a l’hora de decidir quins eren els vídeos guanyadors.
[coneix els guanyadors]

Suport a la vaga dels Serveis Socials de Barcelona
El CEESC donem suport a la vaga dels treballadors i les treballadores de Serveis Socials de Barcelona, convocada per al 7 de juny per CCOO, UGT, CGT i La Intersindical. Els treballadors del Raval van fer la setmana passada una aturada que s'ampliarà el dia 7 a tota la ciutat. És urgent prendre mesures extraordinàries per dotar els Serveis Socials dels recursos humans i econòmics que calen,
[més info]

Full Informatiu 94 - Primavera
Ja pots llegir el darrer número del Full, en el qual trobaràs com a tema destacat: "L'impacte de la COVID a la població de Catalunya"; on t'expliquem les accions en defensa de la professió, et presentem el Col·lectiu de Salut Mental i Drogodependències del CEESC, i on podràs llegir articles sobre el banc de roba i sobre creixement personal.
[consulta el Full]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 15 € trimestrals. Tens temps per demanar-la fins al 17 de juny.
[més info]

El paper de l’Educació Social en la despoblació
Ja sabem quins professionals ens acompanyaran el proper 15 de juny en aquesta jornada presencial en què conversarem al voltant de la despoblació i de com alguns projectes, propostes, iniciatives o maneres de fer han fet (o ho intenten) canviar el rumb de la situació, d’una realitat.
[més info]

Des del CEESC de Terres de l'Ebre donem veu als professionals
El diari digital de referència a les Terres de l’Ebre, Marfanta.com, publica una entrevista a Manel Roda, educador social i col·legiat del CEESC, amb més de 10 anys d'experiència al Centre d’Atenció i Seguiment a les addiccions de Tortosa.
[llegeix l'entrevista]

El CSSBE a les xarxes socials
Des d'avui mateix ja podeu seguir el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics a les xarxes socials, concretament a Instagram @cssbe2021 i a Twitter @cssbe2021. Segueix-lo per estar al corrent de totes les novetats. Com ja saps, les inscripcions ja són obertes i les persones col·legiades gaudireu d'un preu de 60€.
[web del CSSB]

CÀPSULA: Lideratge emocional en temps de Covid
En aquesta Càpsula farem un repàs per saber com entrenar les teves competències emocionals clau i d’aquesta manera millorar el teu benestar emocional, especialment en les situacions més complexes com les actuals.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos en col·laboració

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!