Butlletí del CEESC núm. 443 · 11 de juny de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Què creus que pot fer l’Educació Social per evitar la despoblació dels pobles?
Com ja saps, el proper 15 de juny tindrà lloc aquesta jornada en què conversarem al voltant de la despoblació. Encara que no puguis venir, ens pots ajudar a tenir més elements de debat si ens respons una petita pregunta.
[respon la pregunta]
[inscriu-te a la jornada]

Els professionals dels serveis socials no poden més
La presidenta del CEESC, Maria Rosa Monreal, ha estat entrevistada per a El Periódico, junt amb altres professionals del sector. S'hi denuncia el fet que tot i que la pandèmica va triplicar la demanda de llars necessitades, les plantilles han continuat estancades i com els professionals se senten desbordats i incapaços davant la manca d'inversió pública.
[llegeix el reportatge]

Publicat un nou número de la Revista RES
S'ha publicat el número 32 de la Revista RES que du per títol “La Educación Social en Latinoamérica: cartografía de oportunidades” i que s'ha plantejat com una plataforma per a la revisió i l'apropament als discursos i les experiències que l'Educació Social està desenvolupant en aquestes terres.
[llegeix la revista]

Eleccions a l'horitzó del CEESC. El relleu és a les teves mans
Vols ser una de les persones que posi a debat el present i el futur de la professió? T'assessorarem tant si vols estructurar una candidatura sencera, com si, individualment, tens interès en formar part d'un equip.
[més info]

El 28 de juny vine a l'Assemblea Extraordinària del CEESC
El proper dilluns, 28 de juny, a les 17 hores, tindrà lloc una Assemblea Extraordinària virtual en què es tractarà de manera pràcticament monogràfica el relleu a la Junta de Govern.
[més info]

Vídeo i relatoria de la Càpsula de Presons
Ja hem publicat el vídeo i la relatoria de la Càpsula "Una mirada a la presó des de l'educació social", organitzada pels Sèniors del CEESC, en què vam conèixer la vida a la presó, a través dels ulls i les reflexions de professionals de l’Educació Social.
[consulta la relatoria]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 15 € trimestrals. Tens temps per demanar-la fins al 17 de juny.
[més info]

#Beuresenseplastic guanya un premi europeu
El repte #beuresenseplastic​ del Grup de Treball Residu Zero de Barcelona Més Sostenible ha rebut el XII Premi Europeus de Prevenció en la categoria d'administracions públiques. Des del CEESC, com a membres de Barcelona + Sostenible, estem molt contents d'haver-nos sumat a aquest repte.
[més info]

Tesi doctoral: Convivència intercultural
Una estudiant de la UCO està realitzant una tesi doctoral que pretén analitzar des del punt de vista de professionals i voluntariat diferents factors associats a la interculturalitat, els discursos socials i la inclusió dels immigrants en la societat d'acollida.
[omple l'enquesta]

La interdisciplinarietat en salut mental
En el marc del Postgrau en Salut Mental Col·lectiva, s'organitza un cicle de debats per tal de promoure l'intercanvi de coneixement i d'experiències entorn a la dimensió col·lectiva i transdisciplinària en el treball en salut. El proper 17 de juny tindrà lloc el primer dels debats virtuals a càrrec d'Alicia Stolkiner.
[més info]

CÀPSULA: La praxis de la mediació, encerts i reptes. La mediació professió de professions
En aquesta Càpsula farem un repàs per saber com entrenar les teves competències emocionals clau i d’aquesta manera millorar el teu benestar emocional, especialment en les situacions més complexes com les actuals.
[més info]
En anteriors butlletins

DESCOMPTES

Grimalweek Sardenya

Oferta especial per a reserves fins al 14 de juny a Sardenya per a viatges de maig a octubre de 2021.

[més info]

Faro Fitness Center

Matrícula gratuïta, sense permanència i un 18% de descompte en la quota Full time de Fitness i activitats dirigides.

[més info]

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!