Butlletí del CEESC núm. 444 · 25 de juny de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Reunió amb la Comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona
La setmana passada representants del CEESC ens vam reunir amb la Comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Fuertes, i la gerent de l’IMSS, Lidia Garcia, per tal de compartir punts de treball en comú sobre la situació dels Serveis Socials a Barcelona. S’hi va abordar el malestar professional, que ha augmentat després d’un any i mig de pandèmia, i que ha desembocat en la vaga dels professionals de Serveis Socials de la ciutat.
[més info]

Els Serveis Socials de Montornès del Vallès es reivindiquen
Els treballadors i treballadores del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Montornès del Vallès ens demanen difusió d'un manifest que han elaborat per fer visible la situació en què es troba actualment el sistema de protecció i sumar-se a la lluita que han iniciat els companys i companyes de Serveis Socials d’Hospitalet de Llobregat i del Raval de Barcelona.
[llegeix el manifest]

Presentació de la Guia per al treball socioeducatiu a distància
Dilluns 28 de juny, tindrà lloc l'acte de presentació de la "Guia de recomanacions i recursos per al treball socioeducatiu a distància" elaborada pel CEESC i promoguda i produïda per la Diputació de Barcelona, i que ofereix orientacions per a professionals per tal de realitzar el treball socioeducatiu a distància, facilitant noves eines per a l'atenció i acompanyament a infants i adolescents i contribuint a reduir la bretxa digital.
[més info]

Comunicat conjunt per a la Fundació de la Marató de TV3
La pròxima edició de la Marató de TV3 es dedicarà a la salut mental i, tot i que celebrem la decisió de l'elecció d’aquesta temàtica, les entitats signants d'aquest comunicat demanem que la Marató de TV3 d’enguany incorpori la perspectiva biopiscosocial en el tractament periodístic i de la comunicació sobre la salut mental.
[més info]

Ajuts a Iniciatives Socials i Projectes Especials COVID-19
Queda un mes per presentar-se a la convocatòria d'enguany que comptarà amb 9.812,40€ repartits en dues línies, una de les quals és per a projectes que tenen en compte els col·lectius especialment afectats per la crisi de la COVID-19. 
[més info]

Jornada participativa sobre educació per a l'Agenda Rural a Catalunya
El proper dilluns, 28 de juny, tindrà lloc aquesta jornada al voltant de l'Agenda Rural a Catalunya en què es parlarà sobre territori educador, itineraris educatius i del model d’escola rural de Catalunya
[més info]

El CSSBE a les xarxes socials
Segueix el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics a les xarxes socials, a Instagram @cssbe2021 i a Twitter @cssbe2021 per estar al corrent de totes les novetats. Com ja saps, les inscripcions ja són obertes i les persones col·legiades gaudireu d'un preu de 60€.
[web del CSSB]

Eleccions a l'horitzó del CEESC. El relleu és a les teves mans
Vols ser una de les persones que posi a debat el present i el futur de la professió? T'assessorarem tant si vols estructurar una candidatura sencera, com si, individualment, tens interès en formar part d'un equip.
[més info]

El 28 de juny vine a l'Assemblea Extraordinària del CEESC
El proper dilluns, 28 de juny, a les 17 hores, tindrà lloc una Assemblea Extraordinària virtual en què es tractarà de manera pràcticament monogràfica el relleu a la Junta de Govern.
[més info]

CÀPSULA: Visita guiada al MhiC
Per tancar el curs, el grup Sèniors del CEESC ens convida a fer una visita guiada al Museu d’història de la immigració de Catalunya i, després, a descobrir les noves activitats que el grup Sèniors s’està plantejant per al curs vinent.
[6 de juliol]

CÀPSULA: La praxis de la mediació, encerts i reptes. La mediació professió de professions
En aquesta Càpsula farem un repàs per saber com entrenar les teves competències emocionals clau i d’aquesta manera millorar el teu benestar emocional, especialment en les situacions més complexes com les actuals.
[12 de juliol]
En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el responguis directament. Si vols posar-te
en contacte amb nosaltres, escriu-nos a ceesc@ceesc.cat.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!