Butlletí del CEESC núm. 445 · 2 de juliol de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Horaris d'estiu
Consulteu a la web els horaris d'atenció durant els mesos de juliol i agost. 
[més info]

Diagnosi de la Intervenció Socioeducativa amb infants i adolescents en situació de risc
En aquesta nova col·laboració amb la Diputació de Barcelona volem conèixer quins són els recursos que fan un treball socioeducatiu amb famílies, infants i adolescents en situació de risc en els municipis de la província de Barcelona, quin és el seu impacte i quins són els punts forts, febles i els seus reptes de futur.
[col·labora-hi]

Ajuts a Iniciatives Socials i Projectes Especials COVID-19
El 15 de juliol finalitza el període per presentar-se a la convocatòria d'enguany que comptarà amb 9.812,40€ repartits en dues línies, una de les quals és per a projectes que tenen en compte els col·lectius especialment afectats per la crisi de la COVID-19. 
[més info]

L’estat de la qüestió de les dependències i l’autonomia al llarg de la vida
La Pilar Morral, Comissionada del IVCSBBE, escriu a Social.cat per explicar-nos els motius que els han fet escollir lema del congrés; un congrés que arriba en un context sociosanitari molt especial i que accentua algunes conductes i demandes al sistema de serveis socials bàsics i especialitzats.
[llegeix l'article]

La veu del Comitè Assessor del IV CSSBE
El Comitè Assessor presenta un repte innovador, les dependències sorgides pels efectes de la pandèmia de fa 12 mesos. En algun moment de les nostres vides som persones dependents, temporal o pel llarg de la vida. Una àmplia temàtica que es va complementant amb l’experiència d’aquest Comitè.
[llegeix l'entrevista]

Des del CEESC de TTEE donem veu als professionals
El diari digital de referència a les Terres de l’Ebre, Marfanta.com, publica l'article "El paper de l’educació social per detectar el maltractament envers les persones grans" de tres educadores socials, col·legiades, on, entre d'altres, parlen de les funcions de l’educador/a social en l’àmbit de la gent gran.
[llegeix l'article]

Vídeo i relatoria de la Càpsula de Lideratge emocional
Ja hem publicat el vídeo i la relatoria de la Càpsula "Lideratge emocional en temps de Covid", en què Alícia Vallespí ens dona eines per aplicar en el nostre dia a dia, i d’aquesta manera aconseguir ser flexibles, més intel·ligents emocionalment i, per tant, més resilients.
[consulta la relatoria]

CÀPSULA: Visita guiada al MhiC
Per tancar el curs, el grup Sèniors del CEESC ens convida a fer una visita guiada al Museu d’història de la immigració de Catalunya i, després, a descobrir les noves activitats que el grup Sèniors s’està plantejant per al curs vinent.
[6 de juliol]

CÀPSULA: La praxis de la mediació, encerts i reptes. La mediació professió de professions
En aquesta Càpsula farem un repàs per saber com entrenar les teves competències emocionals clau i d’aquesta manera millorar el teu benestar emocional, especialment en les situacions més complexes com les actuals.
[12 de juliol]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!