Butlletí del CEESC núm. 446 · 9 de juliol de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Informe de l'impacte de la incorporació d'ES a les escoles
Des del Col·lectiu Professional d’Educació i Escola del CEESC s’ha cregut necessari realitzar una avaluació de la feina feta per part dels 75 educadors i educadores socials incorporats aquests curs i de conèixer també el nivell de satisfacció dels equips directius vers aquest nou perfil dins les escoles i instituts.
[més info]

L’Educació Social i el fenomen de la despoblació
Hem publicat un vídeo breu de la jornada sobre despoblació que vam celebrar el passat 15 de junys en què, entre d'altres temes, vam parlar sobre la preocupació per la falta d’oportunitats professionals dels joves als pobles, la manca de serveis com el transport públic, la falta d’habitatges rehabilitats o en condicions i un horitzó de vida social i cultural saludable.
[més info]

Ja has participat omplint el formulari sobre infància en risc?
Si treballes en serveis d’intervenció socioeducatius, centres oberts, serveis de suport a les famílies amb infants de 0 a 3 anys en situació de risc, serveis d’atenció diürna, servei d’acompanyament socioeducatiu per a adolescents en situació de risc, esplai i casal, espai jove, projectes per a joves en situació de risc, espai familiar, altres serveis preventius de 0 a 3 anys, projectes comunitaris per a infants o adolescents, et necessitem.
[col·labora-hi]

Ajuts a Iniciatives Socials i Projectes Especials COVID-19
ÚLTIMS DIES! El 15 de juliol finalitza el període per presentar-se a la convocatòria d'enguany que comptarà amb 9.812,40€ repartits en dues línies, una de les quals és per a projectes que tenen en compte els col·lectius especialment afectats per la crisi de la COVID-19. 
[més info]

La veu del Comitè Insitucional del IV CSSBE
Vetllar perquè totes les institucions estiguin representades és l’objectiu fonamental del Comitè Institucional, des de la iniciativa social, pedagògica, educativa i psicològica més singular a desenvolupament de programes d’extensa divulgació.
[llegeix l'entrevista]

Eines terapèutiques per a professionals de l'Acció Social
Els membres del CEESC teniu un 15% de descompte en aquesta formació orientada a enriquir el potencial dels professionals de l'educació i el treball social per estar en la seva pràctica d'una manera més present, autèntica i responsable.
[més info]

CÀPSULA: La praxis de la mediació, encerts i reptes. La mediació professió de professions
En aquesta Càpsula farem un repàs per saber com entrenar les teves competències emocionals clau i d’aquesta manera millorar el teu benestar emocional, especialment en les situacions més complexes com les actuals.
[12 de juliol]
En anteriors butlletins

DESCOMPTES

Grimaldi Lines

15% de descompte i ofertes vaixell i allotjament a Itàlia i Sardenya.

[més info]

Centre Odontològic Drs. Miravé

Tots els avantatges d’una Pòlissa Dental Familiar sense haver de pagar cap tipus de quota.

[més info]

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!