Butlletí del CEESC núm. 447· 16 de juliol de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Catàleg de Formació i Càpsules Tardor 2021
Ja pots consultar el Catàleg de Formació i Càpsules per a la propera tardor. Hi trobaràs 10 cursos i 3 càpsules. Segur que hi trobes el que t'interessa!
[més info]

Vídeo-podcasts del Camins i Perspectives
Al nostre canal de youtube hem publicat els 9 vídeo-podcasts de les xerrades que vam mantenir amb els professionals de 8 àmbits de treball de l'Educació Social i l'espai d'informació sobre contractació i ofertes laborals durant la jornada Camins i Perspectives.
[més info]

Reunió amb el Departament d'Educació
El proper 21 de juliol ens reunim amb representants del Departament d'Educació per tal d'abordar el futur de la professió a les escoles i per continuar reclamant-ne la presència. Hi presentarem l'informe: "Avaluació de la incorporació d'educadores i educadors socials als centres educatius durant el curs 2020/21".
[més info]

Ampliat el termini de participació
No dubtis a col·laborar amb aquesta diagnosi si treballes en serveis d’intervenció socioeducatius, centres oberts, serveis de suport a les famílies amb infants de 0 a 3 anys en situació de risc, entre d'altres serveis que treballin amb infància en risc.
[col·labora-hi]

En dos mesos ens veiem al IV CSSBE!
Ja podeu consultar el programa del CSSBE que comptarà amb dues conferències: la de l'Amador Fernández Savater, investigador independent que posarà les bases del debat i anàlisi, i la de l’Estrella Montoliu, catedràtica de Lingüística i experta en comunicació, que ens farà reflexionar sobre la importància del llenguatge i dels conceptes en l'imaginari social.
[més info]

CURS ON LINE: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
Formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.
[del 29/9 al 5/11]

CÀPSULA: Visita especial a Sinèrgics i al barri de Baró de Viver
En aquesta Càpsula coneixerem el projecte Sinèrgics, el primer coworking de retorn social a Catalunya, farem un tomb pel barri de Baró de Viver i hi farem un taller d’economia social i solidària.
[7 d'octubre]
En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!