Butlletí del CEESC núm. 448· 23 de juliol de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Enguany el CEESC celebra els 25 anys! Ets una peça ESsencial!
Per celebrar el quart de segle de la nostra entitat, estem organitzant una sèrie d'actes que posin en valor la tasca realitzada pel Col·legi durant aquests anys i per agrair la feina i el compromís de totes les persones que han treballat per tal que el CEESC sigui l'espai de referència de la professió a Catalunya.
[més info]

Il·luminem Catalunya d’Educació Social
Vielha, Tàrrega, Balaguer i Lleida són les primeres localitats que s’han sumat a la iniciativa del CEESC i el proper 2 d’octubre, Dia Internacional de l’Educació Social, il·luminaran de blau diferents façanes i edificis públics de les seves respectives ciutats. Ens ajudes a fer també que el teu poble o ciutat s'il·lumini d’Educació Social aquell dia?
[més info]

ColzES. Celebració presencial del #DiaES
Després d’un any i mig de pandèmia mundial, toca recobrar la xarxa. Amb ColzES volem distreure’ns i alhora agafar idees, aire, energia i empenta per afrontar un nou curs difús i ple d’incògnites. A ColzES hi haurà debats, presentacions de llibres, activitats que podràs fer en família, audiovisuals, humor, música… i un dinar popular!
[més info]

El IV CSSBE s'adapta a tu
El IV CSSBE s'ha reinventat per tal d'arribar al màxim nombre de gent interessada. Tot i les ganes que tenim tots d'actes presencials, el IV Congrés ofereix la possibilitat d'escollir el format, o bé presencial al Palau de Congressos de Girona, o per streaming. Quina és la teva modalitat preferida? No hi pots faltar!
[inscriu-t'hi]

Trobada virtual de membres del CEESC
El proper dijous, 30 de setembre, ens trobarem per tal de conèixer de primera mà què fa la Junta de Govern i què suposa ser-ne membre. Serà un debat obert a tothom, amb la participació de persones que són o han estat membres de les Juntes de Govern del CEESC per imaginar plegats com pot ser el nostre Col·legi en el futur.
[participa-hi]

Publicada la Guia SIS-CO
Ja et pots descarregar i consultar la 'Guia de recomanacions i recursos per al treball socioeducatiu a distància', que ofereix orientacions per a professionals i facilita noves eines per a l'atenció i acompanyament a infants i adolescents. Comparteix les teves impressions a les xarxes amb l'etiqueta #GuiaSIS.
[consulta-la]

Participa en aquesta diagnosi
No dubtis a col·laborar en la "Diagnosi de la Intervenció Socioeducativa amb infants i adolescents en situació de risc d’exclusió social" si treballes en serveis d’intervenció socioeducatius, centres oberts, serveis de suport a les famílies amb infants de 0 a 3 anys en situació de risc, entre d'altres serveis que treballin amb infància en risc.
[col·labora-hi]

Vídeo i relatoria
Ja pots consultar el vídeo i la relatoria de la  Càpsula "La praxis de la mediació: la caixa dels errors o l'errada com a forma de créixer", emmarcada dins del debat de la visió que es pot tenir de la mediació com la vareta màgica dels conflictes, entenent la diferent perspectiva que es té d’aquesta màgia de la mediació des dels diferents posicionaments en el procés
[consulta-la]

Investigació sobre capacitats i competències en Educació Social
Des del CEESG demanen col·laboració per a participar en un qüestionari sobre l'estudi de les capacitats dels professionals de l'Educació Social de la Universidad de Santiago de Compostela.
[més info]

CURS ON LINE: Supervisió grupal de professionals de l’Educació Social
Aquest curs neix de la necessitat de desenvolupar dispositius de cura que ajudin els equips professionals a manejar i superar les dificultats de l’atenció directa, millorant la seva pràctica professional tant individual com d’equip i prevenint els riscos psicosocials associats a aquest àmbit.
[del 29/9 al 15/06]

CÀPSULA: La regulació dels lloguers a Catalunya: estat de la qüestió
Organtizem aquesta Càpsula en col·laboració amb el Sindicat de Llogateres perquè ens posin al dia del nou marc legal. Per tal que, sobretot, com a professionals de l’acció social puguem informar les persones llogateres, en risc d’exclusió o no, dels seus drets, de quin és l’abast de la llei.
[4 de novembre]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!