Butlletí del CEESC núm. 449 · 3 de setembre de 2021 · Si no el veus bé, clica aquí

Tornem amb moltes ganes de celebrar el nostre 25è aniversari amb tu!
Iniciem un nou curs amb la mirada posada en la celebració del quart de segle de la nostra entitat. Estem organitzant una sèrie d'actes que posin en valor la tasca realitzada pel Col·legi durant aquests anys i per agrair la feina i el compromís de totes les persones que han treballat per tal que el CEESC sigui l'espai de referència de la professió a Catalunya.
[més info]

Debat obert per conèixer què fa la Junta de Govern
El proper dijous, 30 de setembre, ens trobarem per tal de conèixer de primera mà què fa la Junta de Govern i què suposa ser-ne membre. Serà un debat obert a tothom, amb la participació de persones que són o han estat membres de les Juntes de Govern del CEESC per imaginar plegats com pot ser el nostre Col·legi en el futur.
[participa-hi]

Guia de recomanacions i recursos per al treball socioeducatiu a distància
Ja et pots descarregar i consultar aquesta Guia, elaborada pel CEESC i promoguda per la Diputació de Barcelona, que ofereix orientacions per a professionals i facilita noves eines per a l'atenció i acompanyament a infants i adolescents.
[consulta-la]

Col·labora en aquesta diagnosi
Si treballes en serveis d’intervenció socioeducativa, centres oberts, serveis de suport a les famílies amb infants de 0 a 3 anys en situació de risc, entre d'altres, o dubtis a col·laborar en la "Diagnosi de la Intervenció Socioeducativa amb infants i adolescents en situació de risc d’exclusió social".
[més info]

Tenim 6 beques per participar al IV CSSBE
El IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats tindrà lloc els propers 16 i 17 de setembre. El CEESC ofereix 6 invitacions, 3 per assistir-hi presencialment i 3 per seguir-lo en streaming, disponibles per a tots els col·legiats i col·legiades i amics i amigues del CEESC. 
[sol·licita una beca]

El VIII Congrés Estatal es posposa fins al 2022
La situació de pandèmia va obligar a aturar la celebració del VIII Congrés Estatal d'Educació Social prevista per a l'abril de 2020. Després d'altres dificultats organitzatives, des del CGCEES s'ha pres la decisió de posposar-lo fins al primer semestre de 2022, i organitzar-lo de forma descentralitzada, en diferents territoris.
[més info]

Barcelona encara no té Síndic/a de Greuges
A finals del mes de juliol publicàvem una notícia en què lamentàvem que el procés per escollir el nou Síndic o Síndica de Greuges a Barcelona s'hagués posposat fins al Ple de l'Ajuntament del mes de setembre. Esperem que aquesta decisió tan necessària per als ciutadans i ciutadanes de Barcelona no es demori més.
[més info]

Per la Reforma del Reglament d'Estrangeria
El CEESC és una de les entitats que ens adherim al Manifest per la Reforma del Reglament d'Estrangeria i ens fem ressò de la convocatòria del proper diumenge, 5 de setembre a Barcelona.
[més info]

Descomptes a l'Espai TCI
Els membres del CEESC podeu gaudir d’un 15% sobre el preu anual de les diferents formacions que organitza l'Espai TCI sobre Gestalt, Teràpia Corporal Integrativa, Transpersonal integrativa i Sexualitat integrativa.
[més info]

CURS ON LINE: Supervisió grupal de professionals de l’Educació Social
Aquest curs neix de la necessitat de desenvolupar dispositius de cura que ajudin els equips professionals a manejar i superar les dificultats de l’atenció directa, millorant la seva pràctica professional tant individual com d’equip i prevenint els riscos psicosocials associats a aquest àmbit.
[del 29/9 al 15/06]

CÀPSULA: Visita especial a Sinèrgics i al barri de Baró de Viver
En aquesta Càpsula coneixerem el projecte Sinèrgics, el primer coworking de retorn social a Catalunya, on hi farem un taller d’economia social i solidària. Posteriorment
farem un tomb pel barri de Baró de Viver on ens quedarem a dinar.
[7 d'octubre]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!