Butlletí del CEESC núm. 470 · 18 de febrer de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Observatori Tercer Sector L'acompanyament és més que estar
Si no vau poder assistir a la Jornada: "Oportunitats i reptes en salut mental", ja podeu veure els vídeos de les dues taules rodones en què es va parlar, entre d'altres, de l’efecte de l’estigma i l’impacte de les etiquetes, la sobreinstitucionalització de les accions socioeducatives, o de la importància de respectar els temps de les persones al llarg dels seus processos.
[més info]
Jornada Salut Mental
Generem cultura ètica en les organitzacions
Encara us podeu apuntar a la propera peixera ètica que se celebrarà de manera presencialment però també es podrà seguir per streaming.  Diverses entitats ens explicaran com s'han anat dotant d'infraestructures ètiques.
[inscriu-t'hi]
ceesc
Treballant perquè l'educació social tingui el seu lloc al sistema de salut
En les darreres reunions que el Col·lectiu Professional de Salut Mental del CEESC ha mantingut amb diferents grups parlamentaris, s'ha aconseguit la participació del CEESC en la Comissió d’Estudi de Salut Mental i Addiccions del Parlament de Catalunya.
[més info]
ley servicios sociales
Avantprojecte de Llei de Serveis Socials
El CGCEES ha participat a la Consulta Pública per a l'Avantprojecte de Llei de Serveis Socials d'àmbit estatal. Les aportacions s'han elaborat en coordinació amb els diferents col·legis professionals, entre els quals es troba el CEESC.
[més info]
enquesta
Qüestionari per a professionals sobre la llei de Serveis Socials
Des de la Universitat Complutense han elaborat aquest qüestionari per tal de conèixer l'opinió dels professionals de l'àmbit social davant de la possible aprovació d'una llei estatal de Serveis Socials. S'hi volen identificar qüestions fonamentals, tant del procés d'aprovació com pel que fa als continguts.
[més info]
snoezelen
AL BLOG: La sala snoezelen, una metodologia per despertar els sentits
La col·legiada Irene Sellés ens escriu aquest article al blog per explicar-nos el projecte de creació d’una sala multisensorial per a persones amb deteriorament cognitiu i/o trastorn conductual.
[llegeix l'article]
conferències intercol·legial
Construint comunitat: El conflicte com a oportunitat
El CEESC acollirà la setena conferència del VIII Cicle de Conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors 2021-2022, de la qual el Col·legi en forma part. Serà el proper dilluns, 7 de març a les 18.00 h i anirà a càrrec d'Oscar Negredo.
[més info]
Curs procés de selecció
TALLER EN LÍNIA: Proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
Formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.
[en línia, de l'1 de març al 7 d'abril]
Acolliment Familiar
CÀPSULA EN LÍNIA:  L’acolliment en família aliena
En aquesta Càpsula coneixerem a fons com funcionen i quina tipologia d'acolliments familiars en família aliena existeixen i el procés que s'ha de seguir per ser família d’acollida.
[en línia, 3 de març]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!