Butlletí del CEESC núm. 471 · 25 de febrer de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Marató Vikidona Pro(fessionals)
El 10 de març tindrà lloc aquesta acció que vol fer visibles les dones que han fet avançar les professions. El CEESC hi col·laborem per tal de fer visibles les aportacions històriques i contemporànies de les educadores socials que han fet avançar l'educació social.
[més info]
Dia de la Dona
Amb veu de dona, parlem de lideratge, desigualtats i inclusivitat
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el proper 3 de març la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza un acte reivindicatiu de les dones en el món professional.
[més info]
Educació social: integració o transformació?
El proper divendres 4 de març tindrà lloc a la seu del CEESC a Girona el 3r Seminari Educació Social: Integració social o transformació. Es tracta d'un espai de reflexió en què no hi ha ponents sinó que tothom que ho vulgui pot agafar la paraula.
[més info]
Construint comunitat: El conflicte com a oportunitat
El CEESC acollirà la setena conferència del VIII Cicle de Conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors 2021-2022, de la qual el Col·legi en forma part. Serà el proper dilluns, 7 de març a les 18.00 h i anirà a càrrec d'Oscar Negredo.
[més info]
enquesta
L'exclusió social es dispara a Catalunya
El CEESC és una de les entitats signants d'una carta que, davant el notable increment de l'exclusió social a Catalunya, la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania ha adreçat al Parlament de Catalunya i en què se sol·liciten un conjunt de mesures per pal·liar aquesta situació.
[més info]
Congrés de la Joventut de Catalunya
Els propers 17, 18 i 19 de març tindrà lloc aquest congrés en què es tractaran temes com l’habitatge, l’educació, el treball, la salut, l’emergència climàtica, les desigualtats socials, els feminismes o l’accés a la cultura i des d'on sorgiran les bases del nou Pla nacional de joventut de Catalunya.
[més infor]
Formació d'arts i moviment al CCCB
El 5 de març tindrà lloc al CCCB un taller que vol ser una aproximació pràctica, des del moviment i l'expressió del cos, al projecte d'investigació en metodologies d'accessibilitat que s'estan desenvolupant al CCCB. Tenim 5 entrades gratuïtes per a membres del CEESC
[més info]
Curs presons
CURS PRESENCIAL: El paper del professional de l’educació social a presons
Centrarem la mirada en allò que podem fer i volem ser com a educadors tant en relació amb les persones privades de llibertat com cap a la institució i l’encàrrec social que tenim a les nostres mans. Les sessions es faran a la Model de Barcelona, al Centre Penitenciari de Quatre Camins Adults i al Centre Penitenciari de Joves
[Barcelona, del 4 al 14 de març]
Barnhaus
CÀPSULA EN LÍNIA:  Barnhaus, la casa que protegeix els infants
En aquesta Càpsula us presentem el projecte Barnahus. Es tracta d’un sistema de protecció per a tot infant i adolescent que hagi patit violència de naturalesa sexual i es trobi davant de l’inici d’un procés judicial, o com a recurs de suport per a institucions que detectin aquest tipus de problemàtiques.
[en línia, 7 d'abril]
Últimes accions de defensa de la realitat laboral dels educadors i les educadores socials
Ajuntament d’Olèrdola
Fundació Serveis Socials de Montsià
Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona
Recurs acceptat Pendent de resposta Recurs denegat  Silenci administratiu

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!