Butlletí del CEESC núm. 473 · 18 de març de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Camins i Perspectives 2022
El proper 31 de març celebrarem de manera virtual el Camins i Perspectives en què professionals i docents especialitzats i amb experiència ens parlaran de 8 àmbits professionals de l'Educació Social: protecció a la infància i l’adolescència, justícia, cultura, joventut, mediació, salut mental i escola.
[més info]
Camins i Perspectives
Assemblea Ordinària del CEESC
Si encara no t'has acreditat per a l'Assemblea virtual d'aquest divendres, 18 de març, encara hi ets a temps. L'Assemblea Ordinària del CEESC tindrà lloc a les 16.00 hores en primera convocatòria i a les 16.30 hores en segona convocatòria.
[més info]
Avantprojecte de llei del procediment administratiu
El Col·lectiu de Mediació del CEESC ha participat en l'Avantprojecte de llei del procediment administratiu i del règim jurídic de les administracions públiques Catalunya proposant-hi presencialitat i mediació. Pots llegir totes les propostes i donar-hi suport.
[més info]
Disponible el vídeo: "Amb veu de dona"
Ja podeu consultar el vídeo de l’Acte Intercol·legial 2022, celebrat el passat 3 de març, “Amb veu de dona. Parlem de lideratge, desigualtats i inclusivitat” organitzat per la Comissió de Dones i d’Igualtat de l'Associació Intercol·legial.
[mira el vídeo]
Homenatge a Isabel Domínguez
Després de molts anys de reivindicació, l’Associació de Veïns i Veïnes Bon Pastor han aconseguit impulsar un homenatge a la lluitadora per la justícia social més reconeguda del barri, Isabel Domínguez Paniagua, educadora social i una de les fundadores de l'AEEC.
[més info]
Vídeo i relatoria: Acolliment en família aliena
Ja podeu consultar el vídeo i la relatoria de la Càpsula "Acolliment en família aliena" en què vam conèixer el procediment per acollir un infant, els tipus d’acolliments en funció de les necessitats, la durabilitat, el caràcter d’urgència així com alguns requisits per ser família acollidora.
[més info]
Art i Cultura en l'acció socioeducativa
El proper 21 de març tindrà lloc la primera de les conferències de la 3a edició del Cicle Art i Cultura en l’acció socioeducativa, sota el títol "Art, Joc i Educació", a càrrec de Carolina Marcela Giraldo, coordinadora pedagògica del Museo de Arte de Antioquia, Medellín, i Jorge Ortega, coordinador pedagògic Comfama de Colombia.
[més info]
Curs presons
CURS PRESENCIAL: Models complementaris a la intervenció socioeducativa
Us presentem un taller introductori de tres paradigmes: l’equinoteràpia, la musicoteràpia i l’artteràpia, on trobareu un espai d’expressió emocional que us aproparà de manera respectuosa a l’altre des de la creativitat en un entorn protegit.
[Argentona, 26 i 27 de març]
Barnhaus
CÀPSULA EN LÍNIA:  Compartir pis 65 anys després
En aquesta Càpsula coneixerem la Fundació Llars Compartides que ofereix una llar a les persones de 65 anys en endavant que malgrat cobrar una pensió no poden accedir a un habitatge assequible i accessible perquè no tenen suficients diners per pagar el lloguer d'un pis.
[en línia, 25 d'abril]
En anteriors butlletins

DESCOMPTES

Teatre Lliure

Descompte del 50% per als espectacles 'Síndrome de gel' i "Lengua madre". Preus especials per a menors de 30 anys.

[més info]

Teatre Poliorama

Descomptes del 10, el 15 i 20% per a diferents espectacles familiars, de música, teatre etc. d'aquesta temporada.

[més info]

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!