Butlletí del CEESC núm. 475 · 1 d'abril de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Memòria 2021
Et presentem la Memòria del CEESC 2021 que recull tota la feina feta pel Col·legi durant l'any 2021. Una feina que no seria possible sense les persones col·legiades que col·laboren al CEESC per fer possible que treballem per representar, defensar i promoure el reconeixement de l’Educació Social.
[consulta la Memòria]
Expo: Francesc Tosquelles
El 8 d’abril s'inaugura al CCCB l’exposició "Francesc Tosquelles. Com una màquina de cosir en un camp de blat", que vol donar a conèixer la figura del psiquiatra Francesc Tosquelles i posa en relleu les pràctiques d’avantguarda que va portar a terme en el camp terapèutic, polític i cultural. I mostra, també, la relació que va tenir amb l'Educació Social.
[més info]
Entrevistes a noves membres de la Junta de Govern
Tarragona Ràdio i Ràdio Mollet s'han fet ressò del relleu de la Junta de Govern del CEESC i han entrevistat, respecivament, Patricia Quilez, que és una de les persones que assumeix una de les tres vicepresidències i la Montserrat Sánchez, una de les 18 vocals.
[Patricia Quílez - Tarragona Ràdio]

[Montserrat Sánchez - Ràdio Mollet]
Ja ha començat el VIII Congrés d'Educació Social
El VIII Congrés es va inauguarar ahir i té activitats programades fins al 19 de maig. Les inscripcions continuen obertes i són gratuïtes per a membres del CEESC, i estudiants i professorat d'Educació Social.
[més info]
Desenllaços. Identitat, dol migratori i racisme
El proper 9 d'abril presentem a Lleida el llibre "Desenllaços" de l'educadora social Sara Touri El Mansouri, un llibre de relats de ficció basats en fets reals i també una reflexió sobre la identitat, el dol migratori i el racisme.
[més info]
AL BLOG: Creando puentes
La Rosa Martinez Navarro, educadora social en salut mental, ens parla al blog de “Creando Puentes: Podcast contra l'estigma en salut mental i addiccions” que dona veu a persones amb trastorn mental per tal de promoure’n una imatge positiva i realista.
[llegeix l'article]
Xerrada informativa
Xerrada informativa sobre la formació "Una nova mirada sistèmica per a mestres i professorat, educadors, treballadors i mediadors socials", que s'inicia el 29 abril de 2022 i per a la qual teniu un preu amb descompte.
[més info]
Propostes artístiques i educatives en els centres penitenciaris
El proper 2 de maig tindrà lloc la segona de les conferències de la 3a edició del Cicle Art i Cultura en l’acció socioeducativa. "Propostes artístiques i educatives en els centres penitenciaris", a càrrec d’Anna M. Sanjuan, educadora social de serveis penitenciaris.
[més info]
Enquesta sobre estrès i satisfacció vital
La Judit Figueras, estudiant del Màster de Psicologia General Sanitària de la UNIR, està fent una investigació sobre la satisfacció vital i l'estrès percebut en professionals de la intervenció socioeducativa. Demana col·laboració d'educadores i educadors socials en actiu.
[col·labora-hi]
CURS EN LÍNIA: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local (14a ed.)
Formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.
[en línia, del 19 d'abril al 26 de maig]
Barnhaus
EXPO: Visita i presentació de l’exposició de Francesc Tosquelles
Conjuntament amb el CCCB, des del CEESC us recomanem aquesta exposició i us oferim una cita especial, el proper 12 de maig, en què comptarem per a la presentació amb Carles Guerra, crític d’art, docent i investigador i coresponsables d’aquest projecte.
[CCCCB, 12 de maig]
En anteriors butlletins

DESCOMPTES

Cirque du Soleil

15% de descompte per a funcions específiques de l'espectacle "Luzia" que estarà a L'Hospitalet fins al 15 de maig.

[més info]

Teatre Poliorama

Descomptes del 10, el 15 i 20% per a diferents espectacles familiars, de música, teatre etc. d'aquesta temporada.

[més info]

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!