Butlletí del CEESC núm. 476 · 8 d'abril de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Posicionament del CEESC
Des del CEESC volem mostrar l'estupefacció que ens provoca l'anunci fet aquesta setmana sobre un conveni signat entre els departaments de Drets Socials i d'Interior  que té com a finalitat fomentar la realització de pràctiques als aspirants a policia en les llars institucionals on resideixen infants i joves menors d’edat sota la guarda i/o tutela de la Generalitat de Catalunya
[llegeix el posicionament]
Full Informatiu 97
Ja pots llegir el darrer número del Full en el qual trobaràs com a tema destacat "3a edició de l’Informe de l’estat de l’educació social a Catalunya." Parlem de la Jornada de Salut Mental i de la Peixera ètica, i presentem l'experiència d'InserSPORT, entre molts altres continguts.
[consulta el Full]
Autoretrat abstracte d’un educador a EAIA
L'educador social i col·legiat Esteve Torregrossa escriu a Social.cat explicant la feina que es fa en un EAIA: "La complexitat que vesteix cada realitat diferent s’ha d’acompanyar des de l’educació social, estant al costat de les persones, mirant, cara a cara, cada cas”.
[llegeix l'article]
Desenllaços. Identitat, dol migratori i racisme
Dissabte, 9 d'abril presentem a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencsa de Lleida el llibre "Desenllaços" de l'educadora social Sara Touri El Mansouri, un llibre de relats de ficció basats en fets reals i també una reflexió sobre la identitat, el dol migratori i el racisme.
[més info]
5è ESST: Educació social: integració o transformació?
El proper 6 de maig tindrà lloc la cinquena sessió presencial del Seminari Educació Social sobre la Taula. Si ets professional de l'educació social i creus que el debat enriqueix la nostra feina, vine, t'esperem a la seu del CEESC a Girona.
[més info]
Properes activitats del VIII Congrés Estatal
El VIII Congrés continua ben viu. Hi activitats programades fins al 2 de juny a diferents territoris de l'estat que també es poden seguir per streaming Les inscripcions continuen obertes i són gratuïtes per a membres del CEESC, i estudiants i professorat d'Educació Social.
[més info]
Formació d'arts visuals i moviment
El 30 d'abril tindrà lloc a la Fundació Miró una sessió pràctica, dinàmica i vivencial, on ens endinsarem en l'art i la seva relació amb el propi cos. Un taller que parteix de la intimitat i el tacte com a llocs des d’on posar el cos i sensibilitzar-nos amb espais com els museus. Tenim 5 entrades gratuïtes per a membres del CEESC.
[més info]
CURS EN LÍNIA: Aspectes legals relacionats amb la guarda dels fills
Aquest curs està destinat a persones a qui els interessi conèixer els aspectes legals i pràctics derivats del tipus de guardes acordades per sentència judicial, o, en el seu cas, la manera d’actuar durant la tramitació d’un procediment judicial de família.
[en línia, 20 i 27 d'abril i 4 i 11 de maig]
Barnhaus
CÀPSULA EN LÍNIA:  Compartir pis 65 anys després
En aquesta Càpsula coneixerem la Fundació Llars Compartides que ofereix una llar a les persones de 65 anys en endavant que malgrat cobrar una pensió no poden accedir a un habitatge assequible i accessible perquè no tenen suficients diners per pagar el lloguer d'un pis.
[en línia, 25 d'abril]
Últimes accions de defensa de la realitat laboral dels educadors i les educadores socials
Ajuntament de Pallejà
Recurs acceptat Pendent de resposta Recurs denegat  Silenci administratiu

En anteriors butlletins
Dijous Sant, 14 d'abril, les seus del CEESC romandran tancades.

DESCOMPTES

International Ballet Company

Els membres del CEESC, podeu aprofitar un descompte de 10€ per entrada per a dos títols indispensables de la dansa clàssica.

[més info]

Teatre Lliure

Descompte del 50% per als espectacles 'Síndrome de gel' i "Lengua madre". Preus especials per a menors de 30 anys.

[més info]

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!