Butlletí del CEESC núm. 477 · 14 d'abril de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Catàleg de formació i Càpsules
Ja podeu consultar el catàleg de primavera de formació i Càpsules. A poc a poc anem reprenent la presencialitat, però entenem que oferir formació a distància també és interessant. Per això el catàleg combina les activitats en línia i les presencials.
[troba el teu curs!]
Resposta al posicionament sobre pràctiques policials a CRAE
El Departament de Drets Socials ha respost a la reclamació del CEESC demanant un aclariment sobre la signatura del conveni entre Interior i Drets Socials per “fomentar pràctiques dels aspirants de policia a centres de protecció a la infància i l'adolescència”. Ens reunirem amb el Departament en les properes setmanes. El nostre posicionament ha tingut força repercussió a xarxes socials i a premsa.
[més info]
Presentació del llibre 'Desenllaços' a Lleida
L’educadora social Sara Touri va presentar dissabte el seu llibre sobre migracions i racisme a Lleida. “Humilment vull compartir aquests relats que no deixen de ser una petita lluita amb l’objectiu de fer visibles algunes realitats que una part de la societat vol silenciades”. La presentació va ser un acte coorganitzat pel CEESC i la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida.
[llegeix l'article a totLleida]
Barcelona: escoles enriquides amb educació social i emocional
Al blog "Educa Barcelona" aquesta setmana Jordi Collet, educador social i encarregat d'avaluar el projecte “De l’equip docent a l’equip educatiu” de l'Ajuntament de Barcelona, parla de la importància d'incorporar educadors i educadores socials als centres escolars.
[llegeix l'article]
Educació Social i Escola al VIII Congreso
El 21 d'abril tindrà lloc a Canàries una de les activitats descentralitzades del VIII Congrés Estatal d'Educació Social en què hi haurà un col·loqui al voltant de la figura de l'educador/a social als centres educatius.
[més info]
Vídeo i relatoria de la Càpsula Barnahus
Hem publicat el vídeo i la relatoria de la Càpsula "Barnahus, la casa que protegeix els infants" que exposa com funciona aquest sistema de protecció per a tot infant i adolescent davant de l’inici d’un procés judicial i/o com a recurs de suport per a institucions que detectin aquest tipus de problemàtiques.
[més info]
5è ESST: Educació social: integració o transformació?
El proper 6 de maig tindrà lloc la cinquena sessió presencial del Seminari Educació Social sobre la Taula. Si ets professional de l'educació social i creus que el debat enriqueix la nostra feina, vine, t'esperem a la seu del CEESC a Girona.
[més info]
CURS EN LÍNIA: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local (14a ed.)
Formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.
[en línia, del 19 d'abril al 26 de maig]
Tosquelles
EXPO:  Visita i presentació de l’exposició de Francesc Tosquelles
Conjuntament amb el CCCB, des del CEESC us recomanem aquesta exposició i us oferim una cita especial, el proper 12 de maig, en què comptarem per a la presentació amb Carles Guerra, crític d’art, docent i investigador i coresponsables d’aquest projecte.
[CCCB, 12 de maig]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!