Butlletí del CEESC núm. 479 · 29 d'abril de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Ratifiquem el nostre desacord amb el conveni entre Interior i Drets Socials
Després de la reunió mantinguda el 26 d'abril per parlar sobre el conveni entre Interior i Drets Socials per fomentar pràctiques dels aspirants de policia en centres de protecció, ens ratifiquem en les nostres consideracions ja exposades. Tot i entendre els motius de fons que poden haver motivat aquest conveni, no podem estar d’acord en la metodologia que es proposa.
[més info]
Comencem a treballar en el
Vè CSBBE

El CEESC torna a posar-se al capdavant de l'organització del que serà el Vè Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. Si t'interessa participar en l'organització del Congrés, vine a una reunió oberta el proper dimarts, 17 de maig, a les 16h, o connecta-t'hi de manera virtual.
[més info]
Crònica i vídeos del Camins i Perspectives 2022
Ja pots veure els vídeos de totes les sessions de la jornada Camins i Perspectives en què vam comptar amb la presència de 22 professionals especialitzats en nou àmbits diferents i que van poder apropar als assistents les seves reflexions i experiències.
[llegeix la crònica i mira els vídeos]
AL BLOG: #llibres_ES, llibres que inspiren 2022
Al nostre blog trobareu el recull de recomanacions que ens vau fer per Sant Jordi. Us vam demanar llibres que ens serveixin d'inspiració per a la nostra tasca professional, per conèixer nous autors i autores, per aprofundir en àmbits, descobrir nous mons, trobar aquell llibre per regalar...
[consulta el recull]
Parlem d'ES i Escola a Tarragona Ràdio
La setmana passada, la Patrícia Quilez i la Saray Subirada, vicepresidentes del CEESC, van parlar de la figura de les educadores i els educadors socials als centres educatius i dels rumors generats sobre la possible desaparició de la figura professional a l'àmbit escolar al programa Tothom de Tarragona Ràdio.
[escolta el programa]
Premis Acció Social 2022
L'educador social Jordi Baiget, col·legiat del CEESC i vocal de la Junta delegada de Lleida, ha guanyat el premi d'Innovació Social pel Projecte Embranzida, atorgat per Plataforma Educativa. Els Premis Acció Social premien la tasca de persones i entitats que des de l’acció social contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya.
[més info] 
Nous escenaris socioeducatius
L'Albert Font-Tarrés, vicepresident del CEESC, farà la conferència inaugural d'aquestes Jornades, organitzades pel CEESIB, en què s'analitzaran quines són les perspectives de futur de la professió, repassant els objectius que s’han aconseguit fins ara, les dificultats actuals, i els reptes més importants a tenir en compte de cara al futur, per al creixement de la professió.
[més info]
La dignitat professional al VIII Congrés
El 4 de maig tindrà lloc a València una de les activitats descentralitzades del VIII Congrés Estatal d'Educació Social. L'acte de València se centrarà en la dignitat dels professionals al sector públic i privat. L'acte es podrà seguir per streaming.
[Acte a València] 
I Congrés de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural
Els propers 3 i 4 de novembre tindrà lloc el 1r Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural: «Construint models per al desenvolupament de persones i comunitats». S'hi poden presentar comunicacions fins al 20 de maig. Els membres del CEESC teniu descompte en la inscripció.
[més info]
5è ESST: Educació social: integració o transformació?
El proper 6 de maig tindrà lloc la cinquena sessió presencial del Seminari Educació Social sobre la Taula. Si ets professional de l'educació social i creus que el debat enriqueix la nostra feina, vine, t'esperem a la seu del CEESC a Girona.
[més info]
Qüestionari sobre violència paternofilial
Una estudiant de TFG de la UOC demana col·laboració d'estudiants d'Educació Social per participar en aquesta enquesta que vol conèixer la percepció que tenen els professionals de l'Educació social sobre la violència paternofilial.
[col·labora-hi]
CURS A DISTÀNCIA: Com implementar una perspectiva comunitària i diversa en activitats i projectes educatius sense caure en discriminacions i violències
L’objectiu del curs és cercar eines i propostes educatives per utilitzar el diàleg, la participació i la mediació per abordar les exclusions socials i identificant i rebutjant els comportaments i actituds discriminatòries envers les persones i col·lectius.
[Aula virtual, del 31 de maig al 14 de juny]
Tosquelles
EXPO:  Visita i presentació de l’exposició de Francesc Tosquelles
Conjuntament amb el CCCB, des del CEESC us recomanem aquesta exposició i us oferim una cita especial, el proper 12 de maig, en què comptarem per a la presentació amb Carles Guerra, crític d’art, docent i investigador i coresponsables d’aquest projecte.
[CCCB, 12 de maig]

PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!