Butlletí del CEESC núm. 481 · 13 de maig de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Convocatòria 2022 d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació
La novena convocatòria de Cooperació s’obre amb una quantitat total de 4.893,22€ i a la qual podran presentar-s’hi educadores o educadors socials col·legiats al CEESC, així com col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre que tinguin més d’una persona col·legiada dins dels seus òrgans de govern.
[Termini: 18 de juliol]
Concedit el Premi Josep Pallach de periodisme educatiu
El Premi d’enguany el guanya un article del CEESC signat per Albert Font-Tarrés, vicepresident del Col·legi. L'article "L'escola d'un sol poble" es va publicar al diari Segre. “A l’escola no li fa falta més crispació sinó més treball per a la convivència i el benestar, més atenció a la diversitat, més acció comunitària, més relació amb l’entorn i contextualitzar aprenentatges d’una educació integral”.
[més info]
AL BLOG: Guies per a la intervenció en infància i adolescència en casos de revelació de violència sexual
Al blog us parlem d'unes guies per a la intervenció en infància i adolescència en casos de revelació de violència sexual, que volen ser una eina més cap al treball interdisciplinari i interinstitucional que permeti minimitzar l’impacte que aquesta experiència traumàtica té en infants i adolescents.
[llegeix l'article]
Comencem a treballar en el
Vè CSBBE

El CEESC torna a posar-se al capdavant de l'organització del que serà el Vè Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. Si t'interessa participar en l'organització del Congrés, vine a una reunió oberta el proper dimarts, 17 de maig, a les 16h, o connecta-t'hi de manera virtual.
[més info]
#ESRural. L’educació social i l’educació ambiental
Busquem projectes d’educació social que treballin a l’entorn de l’educació ambiental, la sostenibilitat o el canvi climàtic. Si en coneixes algun, omple el formulari fins al 27 de maig. En parlarem el 10 de juny a la tercera jornada del projecte l’Educació Social en entorns rurals que en aquesta ocasió celebrarem a Vallbona de les Monges.
[més info]
Concert Intercol·legial Sèniors
El proper dimecres 1 de juny, a les 20.15h, tindrà lloc el concert de la Intercol·legial Sèniors amb l'Orquestra Ars Medica, la Coral del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i de l'Hospital de Sant Pau, i la Coral dels Enginyers, a l'església de l'Hospital de Sant Pau. Les entrades costen 5€. Pots consultar el programa musical complet a la nostra web.
[més info]
Acció socioeducativa al VIII Congrés
El 2 de juny tindrà lloc a Sevilla la darrera jornada descentralitzada del VIII Congrés Estatal d’Educació Social amb ponències sobre acció socioeducativa, educació social i universitat i regulació professional. L'acte es podrà seguir per streaming.
[Acte a Sevilla]
CURS PRESENCIAL: Educació emocional a través de l'art, la música i els cavalls
Us presentem un taller introductori de tres paradigmes: l’equinoteràpia, la musicoteràpia i l’artteràpia, on trobareu un espai d’expressió emocional que us aproparà de manera respectuosa a l’altre des de la creativitat en un entorn protegit.
[Argentona, 4 i 5 de juny]
CÀPSULA VIRTUAL:  Com combatre i treballar com a ES, entre rumors, estereotips i prejudicis?
Ens detindrem en analitzar i identificar els processos de creació de rumors, estereotips, prejudicis i la seva relació amb les diverses formes de discriminació simbòlica i estructural. I comprendre com operen els diferents sistemes d’opressió de forma interseccional: edatisme, gènere, religions i creences, LGTBI, cos, etc.
[A distància, 24 de maig]

PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!