Butlletí del CEESC núm. 482 · 20 de maig de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

L’Educació Social a l’Escola ha arribat per quedar-s’hi
Reprenem la campanya #SumemalEScola que vam engegar el 2020 perquè creiem que ara és el moment de reivindicar de nou i amb més motius que mai que l’Educació Social ha arribat a l’escola per quedar-s’hi. Cal que totes les persones que creiem en la incorporació institucional i plena d'educadors i educadores socials als centres educatius fem pressió.
[#SumemalEScola]
Manifest Infància i Pantalles
El CEESC s'ha adherit a aquest manifest sobre l’ús de les pantalles per promoure un desenvolupament saludable en la primera infància (de 0 a 6 anys) i que i té l’objectiu de conscienciar de la necessitat de preservar la primera infància de la sobreexposició continuada als dispositius digitals i pantalles.
[més info]
Cursos subvencionats per a membres del CEESC
A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a sis accions formatives subvencionades per a membres del CEESC, per als propers mesos de juny i juliol en modalitat d’Aula Virtual + una sessió presencial i modalitat presencial.
[més info]
Trobada General de l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva
La trobada serà l'espai on es faci balanç de l'activitat impulsada des de l'Acord i les activitats de les Xarxes durant el 2021 i es presenti el Pla de Treball del 2022. A més, se celebrarà un espai de reflexió i debat sobre l'acció comunitària a la innovació social.
[més info]
#ESRural. L’educació social i l’educació ambiental
Fins al 27 de maig fes-nos arribar projectes d’educació social que treballin a l’entorn de l’educació ambiental, la sostenibilitat o el canvi climàtic. En parlarem el 10 de juny a la tercera jornada del projecte l’Educació Social en entorns rurals que celebrarem a Vallbona de les Monges.
[més info]
Diàlegs sobre circ, creació i acció socioeducativa
El 30 de maig tindrà lloc la darrera conferència de la 3a edició del Cicle Art i Cultura en l’acció socioeducativa, a càrrec de Marissa Paituví de la Central del Circ i Guillermo Vidal-Ribes de l’Ateneu Popular 9Barris.
[més info]
Educació social, sistema de protecció i suïcidi
Una estudiant d'Educació Social demana col·laboració per a l'elaboració del seu TFG. Es tracta d'un estudi que té com a objectiu avaluar el fenomen del suïcidi al sistema de protecció a la infància i adolescència des de la perspectiva de l'Educació Social a Catalunya.
[col·labora-hi]
CURS A DISTÀNCIA: Com implementar una perspectiva comunitària i diversa en activitats i projectes educatius sense caure en discriminacions i violències
L’objectiu del curs és cercar eines i propostes educatives per utilitzar el diàleg, la participació i la mediació per abordar les exclusions socials i identificant i rebutjant els comportaments i actituds discriminatòries envers les persones i col·lectius.
[Aula virtual, del 31 de maig al 14 de juny]
CÀPSULA PRESENCIAL:  La dimensió comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona
En aquesta Càpsula debatrem al voltant de la importància de recuperar la dimensió comunitària dels equipaments de proximitat i com s’està incorporant actualment a la dinàmica de treball diari.
[Tarragona, 2 de juny]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!