Butlletí del CEESC núm. 483 · 27 de maig de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Paisatges de Ponent. Una ruta a través de projectes que transformen les comunitats
Per celebrar el 10è aniversari dels Sèniors, el grup ens proposa viure una experiència completa a Ponent en què coneixerem dos dels projectes més transformadors del territori: el Gargar de Penelles i la Cooperativa L'Olivera, i asistirem a la jornada 'L’educació social i l’educació ambiental.'
[10 de juny]
El nou model de pràctiques en l'àmbit de justícia perjudicarà els futurs professionals
El nou plantejament de les pràctiques en l’àmbit de justícia és insuficient, amb reducció del número d’hores de pràctiques i revisió del número de places cada 4 anys. El CEESC hem demanat formalment una reunió amb el Departament de Justícia per intercanviar opinions i demanar una reconsideració dels canvis fets.
[més info]
Documents professionalitzadors: un saber útil?
Conversa amb Graciela Esebbag, Encarna Medel i Antonio Alcántara al voltant dels Documents professionalitzadors des d'una mirada crítica per interrogar-se al voltant de la seva utilitat a l'hora de definir, enfocar i desplegar l'educació social com un dret de la ciutadania que ha de garantir la promoció social i cultural de les persones.
[16 de juny]
Presentada una guia sobre partentalitat positiva
La Guía de competencias interprofesionales en parentalidad positiva planteja una aposta estructurada per la transversalitat i vol contribuir a aconseguir una bona capacitació interprofessional per al treball amb la infància i les famílies. El CGCEES va particiapr en la seva elaboració enviant propostes dels diferetns col·legis que l'integren, entre ells el CEESC.
[més info]
Mou-te pel clima
La Xarxa Barcelona + Sostenible, de la qual el CEESC forma part, celebrarà els seus 20 anys el proper 11 de juny amb una jornada amb activitats diverses pensades per a tots els públics i en què es donaran a conèixer bones pràctiques i projectes d’entitats de la Xarxa B+S. També hi haurà conferències, tallers i activitats lúdiques i neteges de platges, entre d'altres.
[més info]
Espai BES - Barcelona Espai Supervisió
Gràcies al conveni del CEESC i l'Espai BES, els membres del Col·legi podeu gaudir d'un 10% de descompte en el curs de juliol "Conducció de grups de famílies per a la parentalitat responsiva", que ofereix una base sòlida i fonamentada per a la gestió de grups familiars.
[més info]
L'acompanyament de proximitat
Una alumna del grau d'Educació Social de la Universitat de Barcelona està realitzant el TFG sobre el procés del dol i l'acompanyament de l'educador social quan hi ha un procés de separació del nucli familiar amb l'infant o adolescents. Necessita la col·laboració d'educadores i educadors socials.
[col·labora-hi]
CURS PRESENCIAL: Educació emocional a través de l'art, la música i els cavalls
Us presentem un taller introductori de tres paradigmes: l’equinoteràpia, la musicoteràpia i l’artteràpia, on trobareu un espai d’expressió emocional que us aproparà de manera respectuosa a l’altre des de la creativitat en un entorn protegit.
[Argentona, 4 i 5 de juny]
CÀPSULA PRESENCIAL:  La dimensió comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona
En aquesta Càpsula debatrem al voltant de la importància de recuperar la dimensió comunitària dels equipaments de proximitat i com s’està incorporant actualment a la dinàmica de treball diari.
[Tarragona, 2 de juny]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes activitats

[més Càpsules]

Properes representacions institucionals

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!