Butlletí del CEESC núm. 485 · 10 de juny de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Comunicat del CEESC
El CEESC ha emès un comunicat arran de la infiltració d’un agent policial als estudis de Grau d’Educació Social de la UB i als moviments socials. Ens posem al costat de les institucions afectades per reclamar que s’aclareixin els fets que han permès aquesta vulneració de drets i rebutgem tota actuació que pugui vulnerar el lliure exercici del dret a l’associació, reunió i manifestació de la ciutadania o que pugui promoure’n la criminalització.
[llegeix el comunicat]
Enquesta per a professionals joves
L'enquesta "Perspectives sobre l'Educació Social i el CEESC" té com a objectiu recollir l'opinió dels estudiants d'Educació Social i dels professionals que tenen fins a 30 anys. La informació recollida ens servirà per adaptar el funcionament del CEESC a la realitat actual.
[si tens 30 anys o menys, col·labora-hi]
Full Informatiu 98 - Primavera
Ja pots llegir el darrer número del Full en el qual trobaràs com a tema destacat "La participació dels infants". T'hi presentem els nous membres de la Junta de Govern del CEESC i hi trobaràs un article sobre perspectiva de gènere als diferents àmbits professionals, entre moltes altres coses.
[consulta el Full]
Documents professionalitzadors: un saber útil?
Conversa amb Graciela Esebbag, Encarna Medel i Antonio Alcántara al voltant dels Documents professionalitzadors des d'una mirada crítica per interrogar-se al voltant de la seva utilitat a l'hora de definir, enfocar i desplegar l'educació social com un dret de la ciutadania que ha de garantir la promoció social i cultural de les persones.
[16 de juny]
Arrels crida la ciutadania a participar d'aquest cens
Dimecres 15 de juny a la nit sortirem a comptar i enquestar les persones que dormen als carrers de Barcelona. Recorrerem els carrers de Barcelona a peu, en petits grups. L’enquesta està formada per una trentena de preguntes. Registrarem les respostes en un aplicatiu digital al qual accedirem des dels nostres telèfons mòbils.
[participa-hi]
Aquesta tarda vine a l'ESRural!
Encara ets a temps d'acostar-te a Vallbona de les Monges per gaudir de la jornada "L’educació social i l’educació ambiental" que vol facilitar un debat on identificar els llocs de confluència entre l'educació ambiental i l'educació social.
[divendres, 10 de juny, a les 18h]
Experiències en mediació d'habitatge: Itàlia
La plataforma Mediem inicia un cicle de xerrades on-line que ens han d'apropar a altres mirades i punts de vista sobre la mediació en l’àmbit de l’habitatge a nivell europeu. La primera tindrà lloc el 15 de juny i ens acostarà al cas italià, anirà a  càrrec d'Ana Uzqueda.
[inscriu-t'hi]
CURS PRESENCIAL: La mediació com a còmplice a l’aula. Programa “Els petits mediadors” - Creixent amb mediació
La gestió de conflictes als centres educatius es converteix en una competència necessària i imprescindible per gestionar-ne la convivència. En aquest taller mostrarem un recurs pedagògic per ajudar els centres en l’ensenyament de la gestió de conflictes; acostarem les eines mediadores que es poden utilitzar a l’aula, i tècniques i habilitats per treballar amb la infància.
[Barcelona, 15 de juny]
CÀPSULA A DISTÀNCIA:  Com acull Barcelona? El paper del SAIER davant les persones en situació de refugi
En aquesta Càpsula presentarem la tasca del SAIER, el Servei d'Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats, que ofereix informació i assessorament gratuït sobre refugi, emigració, immigració i retorn voluntari als ciutadans i ciutadanes que viuen a Barcelona.
[Per zoom, 29 de juny]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

DESCOMPTES

Affinity Solucions

Affinity solucions per a col·lectius, ofereix diferents serveis de telecomunicacions. Acord comercial per a membres de la Intercol·legial.

[més info]

Centre Odontològic Drs. Miravé

Revisió general, ortopantomografia, fluor i tècnica de raspallada per als infants de membres del CEESC.

[més info]

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!