Butlletí del CEESC núm. 487 · 23 de juny de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

El CEESC defensa al Parlament un canvi del model en l’atenció a la salut mental
Divendres 17 de juny, Marc Queralt, Marta Pi i David Ventura van comparèixer a la Comissió d'Estudi sobre la Salut Mental i les Addiccions del Parlament  per defensar la necessitat de canviar el model existent en salut mental per tal que la persona atesa sigui situada al centre del sistema de salut.
[més info]
No en traiem l'aigua clara de la reunió amb Educació
La reunió mantinguda dimarts amb el Departament d'Educació no ha servit per saber si, finalment, els 75 educadors i educadores que han treballat a les escoles aquests dos cursos continuaran fent-ho el curs vinent. Des del Departament diuen que faran tot el possible, però des del CEESC desaprovem la seva falta de previsió.
[llegeix el comunicat]
El miratge de l’escola inclusiva: on són els compromisos de l’administració educativa?
La vicepresidenta del CEESC, Saray Subirada, escriu a Social.cat sobre la continuïtat dels ES a les escoles, dos dies abans de la reunió del CEESC amb el Departament d'Educació. El diari digital també es fa ressò de la possible no continuïtat dels educadors socials als centres escolars.
[llegeix l'article]
[llegeix la notícia]
Entrevista a Ràdio 4 sobre la continuïtat dels ES a les escoles
Al programa 'Ara sortim' de Ràdio 4 han entrevistat Rafael Sánchez, l'educador social de l'Escola Mercè Rodoreda de Santa Coloma, que veu perillar la seva plaça. Abans de l'estiu, 75 centres no saben si al setembre podran comptar amb els educadors en plantilla.
[escolteu l'entrevista]
Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació 2022
La novena convocatòria de Cooperació s’obre amb una quantitat total de 4.893,22€ i podran presentar-s’hi educadores i educadors socials col·legiats al CEESC, així com col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre que tinguin més d’una persona col·legiada dins dels seus òrgans de govern.
[Termini: 18 de juliol]
El CEESC i Barcelona Sostenible Pla d'Acció 2021-2022
Els col·legiats i col·legiades que us adheriu al programa Barcelona + Sostenible abans del 30 de juny i implementeu alguna de les accions que proposem o altres de pròpies, podreu obtenir com a reconeixement beneficis fiscals durant l’any 2023.
[més info]
Una educadora social guanya el premi Educació i Adolescència
L'educadora social i col·legiada Íngrid Simó ha estat la guanyadora dels premis Educació i Adolescència en la modalitat de TFG pel seu treball 'Guia de bones pràctiques: El desenvolupament positiu dels/les adolescents en Centres Residencials d’Acció Educativa'. L'Íngrid ja va rebre el reconeixement del CEESC com a millor TFG i expedient en Educació Social de la Unversitat de Lleida.
[més info]
Formació per a pèrits judicials
Del 12 al 14 de juliol, el CEJFE ofereix un curs que té com a objectiu donar una formació de caràcter general sobre els procediments judicials i la funció que hi té el pèrit, així com oferir eines per la utilització del català a l’àmbit de la justícia. Les inscripcions se sol·liciten a inscripcions CEJFE del 22 de juny al 6 de juliol de 2022
[més info]
CÀPSULA:  Com acull Barcelona? El paper del SAIER davant les persones en situació de refugi
En aquesta Càpsula presentarem la tasca del SAIER, el Servei d'Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats, que ofereix informació i assessorament gratuït sobre refugi, emigració, immigració i retorn voluntari als ciutadans i ciutadanes que viuen a Barcelona.
[Per zoom, 29 de juny]
Últimes accions de defensa de la realitat laboral dels educadors i les educadores socials
AJUNTAMENT DE PREMIÀ
AJUNTAMENT DE CALLÚS
AJUNTAMENT DE L'ESCALA
AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Recurs acceptat Pendent de resposta Recurs denegat  Silenci administratiu

PUBLICITAT

DESCOMPTES

En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!