Butlletí del CEESC núm. 490 · 15 de juliol de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

ÚLTIMS DIES: Convocatòria de Cooperació 2022
A la 9a convocatòria d'Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació, amb una quantitat total de 4.893,22€, s'hi podran presentar educadores i educadors socials col·legiats al CEESC, així com col·lectius o entitats que tinguin més d’una persona col·legiada dins dels seus òrgans de govern.
[Termini: 18 de juliol]
AL BLOG: Entrevista a Laura Xamaní, del projecte 'Fem pinya', fem barri, guanyador de la convocatòria del CEESC
Entrevistem Laura Xamaní, educadora social i col·legiada amb qui parlem de la seva feina a la Coordinadora d’Entitats de Poble Sec i del projecte “Fem pinya, fem barri”, la proposta guanyadora de la Convocatòria 2021 d’Ajuts a Iniciatives Socials i Projectes Especials Covid-19.
[llegeix l'article]
Presentació de l'Equip Funcional d'Experts
El passat 12 de juliol, el TSCAT i el CEESC van organitzar una xerrada per conèixer l’Equip Funcional d’Experts en l’atenció a la violència sexual infantojuvenil i al maltractament greu en l’àmbit de la salut, en què es va poder parlar de la importància d’identificar l’equip professional referent del menor d'edat i el rigor en els criteris de derivació als serveis especialitzats.
[més info]
La Biblioteca como Agente de Transformación Socioeducativa
El Màster La Biblioteca como Agente de Transformación Socioeducativa ofereix una oportunitat per reflexionar sobre el futur de les biblioteques i com fomentar una educació més inclusiva i un major compromís social a través de la promoció de la lectura com a eix vertebrador i motivador.
[més info]
Diploma d'Especialització en ES en l'Àmbit Sanitari
Amb aquest curs de la UdG els estudiants adquiriran un coneixement teòric i pràctic, així com habilitats, aptituds i competències per certificar una assistència i un diagnòstic social i sanitari d’impacte.Els membres del CEESC gaudiran d'un 5% de descompte en l'import de la matrícula del postgrau.
[més info]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

HORARIS D'ESTIU A LA SEU A BARCELONA

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!