Butlletí del CEESC núm. 491 · 22 de juliol de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

La campanya #SumemalEScola dona els seus fruits
Un cop confirmada la incorporació de 85 places d'educadors i educadores socials als centres educatius per al curs vinent, el CEESC s'ha reunit amb el Departament d'Educació per conèixer les concrecions del procés de contractació i per començar a construir conjuntament la implantació efectiva de la figura dels professionals de l'educació social en el nostre sistema educatiu.
[més info]
Volem una llei del tercer sector que neixi des del consens
Hem sol·licitat a les diputades i diputats que van presentar la proposició de llei fomentar espais per elaborar una llei una que neixi des del consens i des de la realitat dels serveis, tenint en compte totes les veus implicades.
Llei del tercer sector: deixem les coses clares
En Marc Queralt, president del CEESC, escriu a l'Ara sobre la Llei del Tercer Sector, que hauria de ser una oportunitat per abordar el model de serveis socials que tenim. "És necessari ordenar aquest espai i per fer-ho és necessari arribar a consensos".
[article per a subscriptors]
Els vídeos del VIII Congrés Estatal d’Educació Social
Tots els vídeos dels actes del Congrés han quedat recollits en una llista de reproducció del canal de Youtube del CGCEES. El Congrés ha promogut la reflexió, el debat i el pensament crític sobre l'Educació Social, sota un lema integrat per quatre conceptes considerats prioritaris: compdromís, drets, transformació i dignitat.
[més info]
Combatre rumors i estereotips
Hem publicat el vídeo i la relatoria d'aquesta Càpsula en què van analitzar i identificar els processos de creació de rumors, estereotips, prejudicis i la seva relació amb les diverses formes de discriminació simbòlica i estructural. I es va mirar de comprendre com operen els diferents sistemes d’opressió de forma interseccional: edatisme, gènere, religions i creences, LGTBI, cos, etc.
[més info]
CÀPSULA PRESENCIAL: Una nova mirada sistèmica per a professionals de l'educació, la mediació i el treball social
En aquesta Càpsula centrarem l’atenció en la qualitat de la configuració sistèmica impregnada al més profund de tots els sistemes que formen part del món de la persona en qüestió, a fi d’acompanyar-la a excel·lir en el seu procés d’ensenyament-aprenentatge-emancipació, accedint a la millor versió de si mateixa.
[Barcelona, 22 de setembre]
CÀPUSLA A DISTÀNCIA:  Envelliment i diversitat funcional
En aquesta Càpsula, coneixerem la realitat de la gent gran amb diversitat funcional intel·lectual, les situacions en què es troben, la tasca que es fa pel benestar d’aquestes persones i per l’envelliment actiu i especialment l’acompanyament que es fa sempre que es pot fins als seus darrers dies.
[A distància, 26 d'octubre]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

HORARIS D'ESTIU AL CEESC

DESCOMPTES

UOC

10% de descompte en tota l'oferta formativa de la Universitat Oberta de Catalunya per a col·legiats i col·legiades.

[més info]

Centre Odontològic Drs. Miravé

Revisió general, ortopantomografia, fluor i tècnica de raspallada per als infants de membres del CEESC.

[més info]

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!