Butlletí del CEESC núm. 492 · 29 de juliol de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Dia Internacional de l'Educació Social 2022
Enguany, el #DiaES 2022 vol posar el punt de mira en la necessitat de col·legiar-nos i d’organitzar-nos per ampliar les perspectives i la mirada de l'educació social allí on encara no hi és o no hi té la veu que hauria de tenir. I per enfortir la professió allà on ara es troba debilitada.
[més info]
Il·luminem Catalunya d’Educació Social
Tornem a impulsar la iniciativa d'il·luminar Catalunya de blau durant el #DiaES. Volem que aquesta acció continuï sent un reconeixement a la tasca de les educadores i els educadors socials.T’animes a demanar al teu poble o ciutat que s'uneixi a aquest reconeixement als professionals?
[més info]
10 anys del Carnaval de blogs #DiaES 2022
No és nou que per aquestes dates us parlem del Carnaval de Blogs del Dia Internacional de l'Educació Social. Però aquest any és especial, perquè el d'enguany serà el 10è! A partir del lema del #DiaES d'enguany, volem reflexionar al voltant de l’organització en la nostra professió.
[més info]
Representació institucional durant el primer semestre de l'any
Una de les prioritats del Col·legi és centrar-nos en la defensa de la professió; darrerament estem fent un esforç per fer visible tota la feina que fem encarada a aquest objectius. Ara hem fet un recull de les reunions de representació institucional de l’educació social davant de diferents administracions que hem fet en els darrers mesos.
[més info]
Nou Col·lectiu Professional de Serveis Socials
L’objectiu d'aquest Col·lectiu és fer relacions i xarxa entre professionals de l’educació social que treballen dins dels serveis socials bàsics per tal de debatre, resoldre i sentir-se acompanyades en la pràctica socioeducativa en aquest àmbit, buscant oportunitats dins les sinergies que es troben en el seu dia a dia.
[més info]
Jornada #DonesIntercolCat
El proper 14 de setembre se celebrarà aquesta jornada, organitzada per la Comissió de Dones de la Intercol·legial, que ens permetrà un espai d'influència i reconeixement del paper que tenim les dones com a agents de canvi en els col·legis professionals i en altres entitats.
[més info]
Cursos subvencionats per a membres del CEESC
A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a  accions formatives subvencionades per a membres del CEESC, per als propers mesos en modalitat d’Aula Virtual + una sessió presencial i modalitat presencial.
[més info]
ENCAPSULADES : Especial d'inici de curs
L'EncapsuladES torna amb un programa especial d'inici de curs, amb Silvia Lobera, i Marc Queralt amb qui parlarem de les activitats del Dia Internacional de l'Educació Social.
[Per Instagram, 28 de setembre]
CÀPUSLA A DISTÀNCIA:  L'ús del català en l'atenció social
En aquesta Càpsula debatem sobre educació, vincle, drets, tabús i prejudicis al voltant de criteris socials i educatius favorables a l'ús del català per part del professional en entorns vulnerables.
[A distància, 3 de novembre]
Últimes accions de defensa de la realitat laboral dels educadors i les educadores socials
AJUNTAMENT DE CALLÚS
Recurs acceptat Pendent de resposta Recurs denegat  Silenci administratiu

PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

HORARIS D'ESTIU AL CEESC

DESCOMPTES

SICOS - Apple reseller

Diversos descomptes en suport, equips i accessoris Apple.

[més info]

SOSMATIC

Servei gratuït de suport i manteniment informàtic per a mebres de la Intercol·Legial.

[més info]

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!