Butlletí del CEESC núm. 493 · 9 de setembre de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Dia Internacional de l'Educació Social 2022
El #DiaES 2022 vol posar el punt de mira en la necessitat de col·legiar-nos i d’organitzar-nos per ampliar les perspectives i la mirada de l'educació social allí on encara no hi és o no hi té la veu que hauria de tenir. I per enfortir la professió allà on ara es troba debilitada.
[més info]
Il·luminem Catalunya d’Educació Social
Hores d'ara, vuit municipis de Catalunya han confirmat que s'il·luminaran de blau per commemorar el #DiaES i per a reconèixer la tasca dels educadors i educadores socials. Demana al teu poble o ciutat que s'uneixi a aquest reconeixement!
[més info]
10 anys del Carnaval de blogs #DiaES 2022
La desena edició del Carnaval de blogs girarà al voltant del lema "Organitzeu-vos, perquè necessitarem tota la nostra força". Els bloguers i blogueres de l'educació social reflexionaran sobre la necessitat de l’organització en la nostra professió.
[més info]
Catàleg de Formació i Càpsules
En aquest Catàleg de tardor hi trobaràs cursos i càpsules virtuals i presencials, propis i en col·laboració, que tracten temes com la mediació, la participació juvenil, l'educació socioambiental, l'envelliment i diversitat funcional o l'ús del català en l'atenció social.
[troba-hi el teu]
Full Informatiu 99 - Estiu
En el Full d'estiu trobaràs com a tema destacat "L’educació social a les escoles". T'hi presentem el nou Col·lectiu de Serveis Socials, hi trobaràs dues visions internacionals de l'educació social, i coneixeràs la terminologia del consentiment sexual, entre moltes altres coses.
[consulta el Full]
Reunió amb el Departament d'Educació
El 20 de setembre, el CEESC ens reunim amb representants d'Educació per tal de traslladar-los les nostres impressions sobre el procés de selecció dels 85 educadors i educadores que s'han incorporat -o encara han de fer-ho- a les escoles durant aquest curs, ja que el considerem un procés poc transparent i amb força disfuncions.
[més info]
Enquesta per a professionals joves
Si tens menys de 30 anys i encara no ho has fet, omple l'enquesta "Perspectives sobre l'Educació Social i el CEESC" que té com a objectiu recollir l'opinió dels estudiants d'Educació Social i dels professionals més joves. Volem adaptar el funcionament del CEESC a la realitat actual.
[col·labora-hi]
CURS: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
15a edició d'aquesta formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.
[A distància, del 27/09 al 3/11]
CÀPSULA: Una nova mirada sistèmica per a professionals de l'educació, la mediació i el treball social
Centrarem l’atenció en la qualitat de la configuració sistèmica impregnada al més profund de tots els sistemes que formen part del món de la persona, a fi d’acompanyar-la a  accedir a la millor versió de si mateixa.
[A distància, 22 de setembre]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

DESCOMPTES

SICOS - Apple reseller

Diversos descomptes en suport, equips i accessoris Apple.

[més info]

Dir Corporate

Aprofita els beneficis de DIR Corporate amb la promoció de pagaments avançats.

[més info]

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!