Butlletí del CEESC núm. 494 · 16 de setembre de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Participa al Carnaval del #DiaES des de les teves xarxes socials
Aquest any volem fer créixer el Carnaval de blogs i per això l'estenem al microblogging, perquè són moltes les xarxes que actualment fem servir per a la creació de petites peces d'informació fent visible l’educació social.
[més info]
Il·luminem Catalunya d’Educació Social
Hores d'ara, ja són dotze els municipis de Catalunya que han confirmat que s'il·luminaran de blau per commemorar el #DiaES i per a reconèixer la tasca dels educadors i educadores socials. Demana al teu poble o ciutat que s'uneixi a aquest reconeixement!
[més info]
Dia Internacional de l'Educació Social 2022
El #DiaES 2022 vol posar el punt de mira en la necessitat de col·legiar-nos i d’organitzar-nos per ampliar les perspectives i la mirada de l'educació social allí on encara no hi és o no hi té la veu que hauria de tenir. I per enfortir la professió allà on ara es troba debilitada.
[més info]
Junta de Govern del CGCEES per al període 2022-2026
Els dies 9 i 10 de setembre, es va celebrar a Saragossa l'Assemblea General Extraordinària del CGCEES en què es va escollir la Junta de Governs per als propers anys. La presidenta, Lourdes Menacho, va ser reescollida per unanimitat i liderarà un equip en què seran presents 9 col·legis, el CEESC entre ells.
[més info]
Curs exclusiu per a membres de col·legis professionals
El CESG organitza un curs en línia exclusiu per a membres dels col·legis professionals d'educació social. L'objectiu del curs és introduir els professionals de l'àmbit educatiu, sanitari i social en la mirada relacional que proporcionen els principis de la teoria del vincle i sobre el trauma per tal que adquireixin noves eines pràctiques.
[més info]
Educació socioambiental. Aliances professionals
Sessió de formació sobre la realització de projectes i activitats que contemplen l'educació social i l'educació ambiental com les dues cares d'una sola moneda per proposar les accions excel·lents que la nostra societat demana.
[més info]
Jornada: Infància i desnonaments
El CEESC participa a la fila zero d'aquesta jornada que vol visibilitzar i analitzar l’impacte dels processos de desnonament en la vida dels infants i presentar el treball d’acompanyament d’infants en processos de desnonament fruit de la col·laboració entre els centres de serveis socials, escoles i entitats del tercer sector.
[més info]
Eines terapèutiques per a professionals de l'Acció Social
L'Institut Gestalt proposa una formació on trobaràs eines d’autoconeixement i un espai d’autocura, que t’ajudaran a estar de forma més present, autèntica i responsable en la pràctica diària. Els membres del CEESC teniu un 10% de descompte.
[més info]
Educomunicació per a la ciutadania activa
L'Associació ElParlante organitza aquest espai formatiu i d’intercanvi per a professionals interessats en àrees de l’educació, la comunicació, l’art comunitari i la transformació social. Els membres del CEESC teniu un 50% de descompte.
[més info]
CURS: Mediació. Pràctica de la sessió prèvia / exploratòria
El procés de mediació s’inicia quan es reben per primera vegada les parts. L’acollida ha de ser una pràctica d’excel·lència; és per aquest motiu que oferim un taller pràctic sobre com elaborar i portar a terme una sessió prèvia.
[CEESC-Barcelona, 27 d'ocubre]
CÀPSULA: Una nova mirada sistèmica per a professionals de l'educació, la mediació i el treball social
Centrarem l’atenció en la qualitat de la configuració sistèmica impregnada al més profund de tots els sistemes que formen part del món de la persona, a fi d’acompanyar-la a  accedir a la millor versió de si mateixa.
[A distància, 22 de setembre]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

DESCOMPTES

Teatre Lliure

50% de descompte en quatre espectacles en cartell.

[més info]

Teatre Poliorama

10, 15 i 20% de descompte en diferents espectacles en cartell.

[més info]

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!