Butlletí del CEESC núm. 499 · 21 d'octubre de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

JORNADA: Quin es l’impacte de l’Educació Social als centres educatius?
El Col·lectiu d'Educació Social i Escola del CEESC organitza aquesta jornada en què presentarem un informe que analitza els dos primers cursos amb educadores i educadors socials als centres esducatius i farem una proposta per avaluar de manera òptima la seva feina.
[Barcelona, 19 de novembre]
Contra el rebuig a l'obertura del CRAE als Pallaresos
Davant el rebuig que ha desfermat l'anunci de la possible obertura d'un CRAE als Pallaresos entre els veïns i el mateix Ajuntament del municipi, el CEESC es posiciona en contra del rebuig generat i centra el debat al voltant de la qualitat del servei que s'hi donarà i en la necessitat que no sigui un macrocentre i no tant en si s'ha d'obrir el centre o no.
[més info]
PassES: La Tortosa de la beneficència: infància, joventut i gent gran
En aquest segon itinerari del projecte 'PassES. Transitant per l'Educació Social' farem visites a tres espais de Tortosa que en el seu moment van acollir infants, joves i gent gran i que amb el temps han modificat la seva activitat per adequar-se als nous temps.
[Tortosa, 26 de novembre]
Revolució Francesc Tosquelles
Acte de reconeixement a la figura de Francesc Tosquelles a través del visionat de la pel·lícula Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por i del debat posterior amb la directora del film i amb les veus d'una educadora social i d'una psiquiatra que van coincidir en algun moment de la vida d'en Francesc Tosquelles.
[Barcelona, 15 de novembre]
Educació socioambiental. Aliances professionals
Sessió de formació, en col·laboració amb la Societat Catalana d’Educació Ambiental, sobre la realització de projectes i activitats que contemplen l'educació social i l'educació ambiental com les dues cares d'una sola moneda per proposar les accions excel·lents que la nostra societat demana.
[Barcelona, 5 de novembre]
BizBarcelona 2022
Del 9 a l'11 de novembre tindrà lloc a Barcelona el Bizbarcelona que comptarà amb l'espai de Networking organitzat per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya. Un punt de trobada virtual entre professionals col·legiats/ades i empreses de tots els sectors.
[més info]
La salut dels professionals de la salut en temps de pandèmia
Jornada sobre la salut dels professionals de la salut en temps de pandèmia, en què es presentaran dades de l'estudi "Repercussions de la COVID-19 sobre la salut i l'exercici de la professió dels professionals de la salut de Catalunya".  
[Barcelona, 24 d'octubre]
CURS PRESENCIAL: Mediació. Pràctica de la sessió prèvia / exploratòria
El procés de mediació s’inicia quan es reben per primera vegada les parts. L’acollida ha de ser una pràctica d’excel·lència; és per aquest motiu que oferim un taller pràctic sobre com elaborar i portar a terme una sessió prèvia.
[CEESC-Barcelona, 27 d'octubre]
CÀPSULA A DISTÀNCIA: L'ús del català en l'atenció social
Debatrem sobre educació, vincle, drets, tabús i prejudicis al voltant de criteris socials i educatius favorables a l'ús del català per part del professional en entorns vulnerables, des de la defensa que educador i educand poden conversar en llengües diferents des de l'entesa, el respecte, la comoditat i el vincle.
[A distància, 3 de novembre]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

[més notícies]

DESCOMPTES

International Ballet Company

Els membres del CEESC teniu entrades a 28€ per a la funció de "El llac dels cignes", del 3 de novembre a l'Auditori de Girona.

[més info]

Dir Corporate

Fins al 31 d'octubre, aprofita els beneficis de DIR Corporate amb la promoció de pagaments avançats.

[més info]

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes Càpsules

[més Càpsules]

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!