Butlletí del CEESC núm. 502 · 11 de novembre de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Treballant per una llei del Tercer Sector que garanteixi uns serveis socials de qualitat
Des que es va presentar la proposició de llei del Tercer Sector, des del CEESC hem treballat per fomentar espais per tal que la llei neixi des del consens i des de la realitat dels serveis, tenint en compte totes les veus implicades; hem exposat els nostres arguments a l’entorn del conjunt de la proposta i hem volgut concretar les possibilitats de treball compartit per presentar esmenes a l'articulat.
[més info]
ILP per a una regularització extraordinària de persones estrangeres
La ILP que vol aconseguir la regularització d'unes 500.000 persones a l'Estat espanyol es pot signar fins al 22 de desembre, tant com a persona individual, o com a organització col·laboradora. Així mateix, les seus del CEESC de Barcelona Girona, Lleida i Tarragona seran punts de recollida de signatures durant el seu horari d'obertura, fins al 28 de novembre.
[més info]
JORNADA: Quin es l’impacte de l’Educació Social als centres educatius?
Ja podeu consultar el programa d'aquesta jornada que vol analitzar els dos primers cursos amb educadores i educadors socials als centres esducatius i fer una proposta per avaluar de manera òptima la seva feina. La Jornada ens posarà en antecedents i proposarà dinàmiques amb el públic que resoldren els dubtes més freqüents.
[dissabte, 19 de novembre]
Revolució Francesc Tosquelles
No us perdeu l'acte de reconeixement a la figura de Francesc Tosquelles a través del visionat de la pel·lícula Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por i del debat posterior amb la Mireia Sallarès, la directora del film i amb les veus d'una educadora social, la Mercè Òdena, i d'una psiquiatra, l'Àngels Vives, que van coincidir-hi en algun moment de la seva vida.
[Barcelona, 15 de novembre]
Fem un recorregut per la Tortosa de la beneficència
Voleu conèixer tres espais de Tortosa que en el seu moment van acollir infants, joves i gent gran i que amb el temps han modificat la seva activitat per adequar-se als nous temps? Apunteu-vos a aquest segon itinerari del PassES i recorreu amb nosaltres aquests espais que ens duran conèixer una part de la història de l'eduació social. Si sou de Barcelona, organitzem sortida conjunta!
[Tortosa, 26 de novembre]
VÍDEO I RELATORIA: L'ús del català en l'atenció social
Ja podeu consultar el vídeo i la relatoria de la Càpsula en què vam debatre sobre educació, vincle, drets, tabús i prejudicis al voltant de criteris socials i educatius favorables a l'ús del català per part del professional en entorns vulnerables.
[consulteu-ne el material]
Veïnatges creatius a la ciutat
En quest 4t fòrum, programat pel FCCSM, la Mireia Estrada, gestora cultural i curadora de projectes artístics relacionats amb la immigració, la interculturalitat i la integració social, parlarà sobre art, interculturalitat i salut mental a la ciutat.
[15 de novembre]
CURS PRESENCIAL: Atenció especialitzada de persones afectades de trastorn mental
Aquest curs pretén dotar de coneixements amplis respecte les persones que pateixen un trastorn mental i dotar d’eines i recursos els professionals davant el maneig de diferents situacions complexes. El curs consta de tres sessions amb una infermera, una treballadora social i una educadora social.
[CEESC-Barcelona, del 30/11 al 14/12]
Programa modular d'Educació Social en l'Àmbit Penitenciari
La UNED i el Consejo General de Colegios de Educadoras y Educadores Sociales  organitzen aquest programa modular, al llarg del qual es poden obtenir dos títols diferents: Expert i Màster.
[15% de descompte]
En anteriors butlletins

[més notícies]

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!