Butlletí del CEESC núm. 507 · 23 de desembre de 2022 · Si no el veus bé, clica aquí

Bones Festes!
Aquests dies també hi serem per a tu.
[consulta el horaris especials]
Correspondència entre títols universitaris oficials
En els darrers dies circula per les xarxes socials una notícia que diu que fins a finals de desembre les persones diplomades poden equiparar la seva titulació a la de Grau. Des del CEESC us aclarim què té de cert aquest rumor.
[més info]
La Tortosa de la beneficència. Crònica del PassES
A la segona jornada de #PassES, que va tenir lloc a Tortosa, el focus temàtic era la beneficència dins de la ciutat, a partir de la qual es va realitzar una ruta per tres centres d’importància històrica vinculats amb l’atenció a la infància i la gent gran.
[més info]
Regularització JA!
Entre tots hem arribat al mínim de signatures necessàries per demanar la regularització de persones estrangeres. Des del CEESC vam donar suport a la campanya EsencialES que ha aconseguit 700.000 signatures per tramitar una iniciativa legislativa popular.
[més info]
Número 35 de la Revista RES
El número 35 recull el que va significar de paraula i d'imatge el VIII Congrés Estatal de l'Educació Social, celebrat en un fomat híbrid durant la primavera del 2022. Hi trobareu les ponències, els resums i els vídeos dels actes que s'hi van generar.
[més info]
L’impuls de la mediació en l’àmbit de l’habitatge
En aquesta jornada es vol evidenciar la feina realitzada per les entitats implicades en l'impuls de la mediació i dels mètodes alternatius de resolució de conflictes en l'àmbit de l'habitatge, fer una diagnosi del que s'ha realitzat fins ara i analitzar què es pot fer a curt termini.
[Barcelona, 19 de gener]
CÀPSULA PRESENCIAL: Café del mig. Activisme social i Mediació, caminar en la mateixa direcció
En motiu del Dia Europeu de la Mediació, el Col·lectiu Professional de la Mediació del CEESC ens presenta un nou Cafè del Mig, una espai de debat que girarà al voltant de si l’activisme social i la mediació es troben alineats.
[Barcelona, 16 de gener]
CÀPSULA ON LINE: La participació en els centres de protecció a la infància i adolescència
En aquesta Càpsula coneixerem una investigació que té el propòsit de conèixer els processos participatius que es duen a terme dins d’un CRAE i proposar noves perspectives i reflexions pels professionals que treballen en aquest àmbit.
[més info]
XVI EDICIÓ: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
16a edició d'aquesta formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.
[A distància, del 16/01 al 16/02]
En anteriors butlletins

[més notícies]

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!