Butlletí del CEESC núm. 508 · 13 de gener 2023 · Si no el veus bé, clica aquí

Què hem fet durant el 2022?
Et presentem un resum del que ha significat aquest 2022 al CEESC. No és tot el que hem fet però ja ofereix una visió general de l'horitzó cap al qual volem encarar el 2023. I no cal que us recordem que necessitem tota la força de les educadores i els educadors socials per arribar-hi.
[resum 2022]
Publicat el núm. 24 dels Quaderns d'Educació Social
El monogràfic pretén ser un espai d'obertura a la reflexió sobre la nostra professió a través de la revisió dels Documents professionalitzadors des de diferents òptiques, ja sigui fent un recorregut genealògic de la seva gestació, com donant veus als professionals que coordinen programes i projectes en l'àmbit de treball de l'educació social, i passant per la veu dels estudiants universitaris en relació amb la seva formació. 
[més info]
Consulta en obert el número 23 dels Quaderns d’Educació Social
En el moment que publiquem el número anual en paper, publiquem en línia i en obert el número anterior de la revista. D'aquesta manera, ja teniu disponible el número 23, el monogràfic del qual pretén articular, ampliar i desbordar la casuística d’un dret, mitjançant una sèrie d’articles que s’interroguen, a través de pràctiques i relats, al voltant del sentit polític del que significa habitar una ciutat.
[llegeix-lo]
Activitats per celebrar el Dia Europeu de la Mediació
El 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, s’ha convertit ja en una tradició consolidada i en una cita anual emblemàtica per a tota la comunitat mediadora de Catalunya. El Departament de Justícia ha preparat un cercador d'activitats per commemorar aquesta data, entre les quals es troben les activitats organitzades pel CEESC.
[més info]
CÀPSULA PRESENCIAL: Cafè del mig. Activisme social i Mediació, caminar en la mateixa direcció
En motiu del Dia Europeu de la Mediació, el Col·lectiu Professional de la Mediació del CEESC ens presenta un nou Cafè del Mig, una espai de debat que girarà al voltant de si l’activisme social i la mediació es troben alineats.
[Barcelona, 16 de gener]
Jornada: La comediació com a tècnica
En quines situacions o conflictes és més adient aplicar una comediació? És una eina o és una tècnica? És millor establir més d’un rol entre els mediadors que hi intervenen? Aquestes i més preguntes són les que volem resoldre a través de diferents ponències i exemples pràctics, en aquesta primera jornada de mediació a Terres de l’Ebre.
[Gandesa i per streaming, 26 de gener]
L’impuls de la mediació en l’àmbit de l’habitatge
En aquesta jornada es vol evidenciar la feina realitzada per les entitats implicades en l'impuls de la mediació i dels mètodes alternatius de resolució de conflictes en l'àmbit de l'habitatge, fer una diagnosi del que s'ha realitzat fins ara i analitzar què es pot fer a curt termini.
[Barcelona i per streaming, 19 de gener]
4a JORNADA SALUT MENTAL I JO. Tractament i tracte: un combinat en salut mental
En aquesta 4a jornada de SOM VIA coneixerem un treball en xarxa que permet l’abordatge integral a la salut mental, amb suport individual a les necessitats de cada persona i que articula els diferents actors amb capacitat per acompanyar-les.
[Barcelona, 23 de gener]
EDUCA AMB L'ART: Formació d'Art a la Fundació Joan Miró
Una formació on incidirem en les emocions, el cos i la ment a partir d'exercicis performatius individuals i col·lectius, més enllà de la concepció moderna occidental dels binomis natura-cultura, home-dona, subjecte-objecte, racionalitat-emocions. Tenim 5 entrades gratuïtes per a membres del CEESC. 
[Barcelona, 28 de gener]
PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!