Butlletí del CEESC núm. 511 · 3 de febrer 2023 · Si no el veus bé, clica aquí

El CEESC defensa la professió
El CEESC segueix tenint com a prioritat la defensa de la professió. Et compartim les accions dutes a terme per tal de controlar la correcta contractació d’educadores i educadors socials durant l'any 2022.
[més info]
CONFERÈNCIA: Ètica de les professions
7a conferència del IX Cicle de Conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors, organitzada pel CEESC, en què es farà una primera presentació del marc general sobre el sentit ètic en l'activitat professional i s'entrarà de manera més específica en la identificació de temàtiques clau al voltant de la idea del bon tracte i la presència pràctica dels valors en el dia a dia de l'activitat professional.
[híbrid, 7 de març]
Participem en un reportatge sobre violència masclista
Reportatge de l'Elisenda Colell per a El Periódico en què es denuncia la saturació i la manca de mitjans en els serveis especialitzats de violència masclista a Catalunya. "Hi ha dones que decideixen tornar amb el seu agressor", Jordi Garcia, membre de la Junta del CEESC.
[llegeix l'article]
Preparació del temari específic de les oposicions
Al CEESC t'oferim el Servei d'Acompanyament i Orientació en Processos d’Oposició en què la Núria Ferrer et donarà dona suport i acompanyament en l'accés a un lloc de treball dins de l'administració pública i et solucionarà dubtes sobre bases específiques, planificació de l'estudi o preparació de proves pràctiques.
[més info]
Preparació del temari general de les oposicions
El consultor Carles San José, amb qui tenim un conveni de col·laboració, ha obert un nou grup de preparació d'oposicions dirigit a educadores i educadors socials que necessitin preparar la part general del temari de les oposicions. Els membres del CEESC tenen un 15% de descompte sobre el preu habitual.
[més info]
AL BLOG: Mobilitzacions previstes per part de professionals de l’Acció Social
Des del Comitè d'empresa Resilis Girona ens fan arribar informació sobre mobilitzacions previstes a partir del mes de febrer. "Els professionals inclosos en el Conveni d’Acció Social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc, estan en precari, i és necessari reivindicar les necessitats i la situació actual."
[continua llegint]
EDUCA AMB L'ART: Formació d'art al Museu Picasso
El taller vol donar les eines per mirar la natura d'una manera diferent i utilitzar-la com a material per a la creació artística. Farem una aproximació a la història de la floristeria i posarem en pràctica algunes tècniques florals per crear híbrids de flors i fullatges, que seran instal·lats en l'espai urbà, amb l'objectiu de generar un entorn natural estrafolari i singular. Tenim 5 entrades gratuïtes per a membres del CEESC.
[Barcelona, 22 de febrer]
TALLER: Escoltar el cos. Sentir la veu. Eines per a l’autocura i per treballar en contextos d’intervenció psicosocial i mediació
Els membres del CEESC teniu descompte en la inscripció en aquest curs organitzat pel COPC. En la intervenció psicosocial el cos i la veu són clau per poder interaccionar i connectar amb les persones amb què s'està treballant, però també per aprendre a cuidar-se un mateix.
[Barcelona, del 7 de febrer a l'11 de març]
CURS: Mediació en l'àmbit sanitari: Una altra forma de cura
Si ets una persona col·legiada o amiga del CEESC gaudiràs de preu reduït en aquest curs que vol oferir un conjunt de coneixements, habilitats i tècniques específics orientats a la capacitació de les persones mediadores per a la gestió de conflictes en els entorns d’organitzacions sanitàries i de processos de salut.
[A distància, del 14 al 23 de febrer]
CÀPSULA: Pal·liar el patiment a través de l’art: l’exemple d’Artepaliativo
Coneixerem la tasca que fa Artepaliativo. Des d’un acompanyament centrat en la persona, treballen a hospitals, centres sociosanitaris o a domicili, amb la intenció d’ajudar les persones a recuperar el sentit de l’existència i la percepció de qualitat de vida i de dignitat fins al final.
[A distància, 28 de març]
CÀPSULA: La participació en els centres de protecció a la infància i adolescència
En aquesta Càpsula coneixerem la investigació de la Sílvia Parra que té el propòsit de conèixer els processos participatius que es duen a terme dins d’un CRAE i proposar noves perspectives i reflexions pels i les professionals que treballen en aquest àmbit.
[A distància, 16 de febrer]
Últimes accions de defensa de la realitat laboral dels educadors i les educadores socials
AJUNTAMENT DE SITGES
AJUNTAMENT D'IGUALADA
AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT
COMPASSA GROUP
FUNDACIÓ LAR
FUNDACIÓ TABOR
FUPAR
FUNDACIÓ BARCELONA ACTUA
ASSOCIACIÓ LA CUCAFERA
FUNDACIÓ INTERMEDIA
Recurs acceptat Pendent de resposta Recurs denegat  Silenci administratiu

PUBLICITAT

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!