Butlletí del CEESC núm. 514 · 24 de febrer 2023 · Si no el veus bé, clica aquí

"S'ha de trencar la dinàmica d’estar només en situació de complir els requisits de pobresa a canvi d’una renda"
En la compareixença del CEESC a la Comissió de Drets Socials del Parlament de Catalunya per per reformar la llei de la Renda Garantida de Ciutadania, el vicepresident i la tresorera del CEESC van constatar que la RGC no acaba de donar resposta a situacions de vulnerabilitat per la qual passen moltes persones a Catalunya i que està sent insuficient per assegurar una vida digna a les persones que estan en situació de pobresa i queda lluny d’iniciatives que s’estan desenvolupant a nivell europeu.
[més info]
REUNIÓ OBERTA: Col·lectiu de protecció a la infància i l’adolescència
El proper dijous, 2 de març, es farà una reunió virtual i oberta del Col·lectiu de protecció a la infància del CEESC. Convoquem aquesta reunió amb els objectius de saber quines són les problemàtiques i els reptes que té el sector a dia d’avui i per conèixer quines accions i propostes es podrien engegar des del Col·lectiu i el CEESC.
[més info]
VÍDEO I RELATORIA: La participació en els centres de protecció
Hem publicat el vídeo i la relatoria de la Càpsula "La participació en els centres de protecció a la infància i adolescència" en què la Sílvia Parra ens va presentar la seva investigació que té el propòsit de conèixer els processos participatius que es duen a terme dins d’un CRAE i de proposar noves perspectives i reflexions per als professionals que treballen en aquest àmbit.
[més info]
Dia Internacional de les Dones. L'agenda 2030
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial organitza un acte reivindicatiu de les dones en el món professional, en què la doctora en dret i investigadora de l'agenda 2030, Ana Maria Badia Martí, impartirà la conferència: "Igualtat de gènere". Què significa? La seva implantació a diferents nivells."
[més info]
CONFERÈNCIA: Ètica de les professions
7a conferència del IX Cicle de Conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors, organitzada pel CEESC, en què es farà una primera presentació del marc general sobre el sentit ètic en l'activitat professional i s'entrarà de manera més específica en la identificació de temàtiques clau al voltant de la idea del bon tracte i la presència pràctica dels valors en el dia a dia de l'activitat professional.
[híbrid, 7 de març]
XVII EDICIÓ: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local
17a edició d'aquesta formació totalment pràctica que se centra a treballar la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics.
[A distància, del 26/06 al 14/07]
CÀPSULA: Pal·liar el patiment a través de l’art: l’exemple d’Artepaliativo
Coneixerem la tasca que fa Artepaliativo. Des d’un acompanyament centrat en la persona, treballen a hospitals, centres sociosanitaris o a domicili, amb la intenció d’ajudar les persones a recuperar el sentit de l’existència i la percepció de qualitat de vida i de dignitat fins al final.
[A distància, 28 de març]
Últimes accions de defensa de la realitat laboral dels educadors i les educadores socials
CONSORCI BENESTAR SOCIAL RIPOLLÈS
CASAL DELS INFANTS
INTERMEDIA
PALAU DE CAN SUNYER
PROGESS
ESPAI FAMILIAR LA GUINEUETA
FUNDACIÓ PERE MATA
Recurs acceptat Pendent de resposta Recurs denegat  Silenci administratiu

PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Properes activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!