Butlletí del CEESC núm. 561 · 12 d'abril 2024 · Si no el veus bé, clica aquí

Reunió amb la Direcció General de l'Alumnat
La Direcció General de l'Alumnat i el CEESC ens hem reunit aquesta setmana i hem convingut en la necessitat que hi hagi educadores i educadors socials a totes les comarques per revertir l'abandonament escolar prematur.
[més info]
El CEESC present a la Intercol·legial de Professionals Joves
L’educadora social Laura Balcells, educadora social i secretària de la Junta delegada del Camp de Tarragona, és la representant del CEESC en aquest espai, que té com a objectiu principal promoure la visibilitat i participació dels joves professionals en la societat actual.
[més info]
Treballes als Serveis Socials? Vine al Congrés!
Si treballes en el camp dels Serveis Socials o tens interès en aquest àmbit, t'animem a inscriure't al 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats i participar activament en les sessions i debats planificats. És una excel·lent oportunitat per ampliar els teus coneixements i establir connexions importants amb altres professionals del sector.
[Teatre Lliure, 27 i 28 de maig]
CÀPSULA SÈNIORS: Visita guiada a l'exposició "Tros de dona"
El col·lectiu Sèniors del CEESC torna a organitzar aquesta visita guiada a l'exposició temporal «Tros de dona», del Museu Terra, on veurem reflectit el paper de la dona al llarg de la història en el món rural.
[L'Espluga de Francolí, 11 de maig]
Accions col·lectives per a reptes socioeducatius
Una jornada per compartir experiències d’iniciatives que treballen col·lectivament per donar resposta a reptes socioeducatius concrets, reflexionar sobre els passos a seguir i celebrar els cinc anys del naixement de la xarxa d’educació 360 a la província de Lleida.
[Lleida, 25 d'abril]
EN LÍNIA: Tots som referents lingüístics! L'ús del català en els serveis socioeducatius
Obrim les inscripcion de la quarta edició d'aquest curs que neix amb la voluntat de generar consciència sobre la importància del referent lingüístic entre el col·lectius d'educadores i educadors socials, entenent que és una figura estratègica per a la promoció del català atenent al seu compromís amb la democratització cultural i la igualtat d'oportunitats.
[asincrònic, a partir del 15 d'abril]
TALLER: Des del cos: estratègies de les arts escèniques per a la intervenció social
Aquesta formació busca entendre el cos com a font d'aprenentatge i les estratègies artístiques com a aliades per analitzar situacions complexes d'una forma subtil i poc invasiva. Un taller que permet experimentar en primera persona l'ús de les arts escèniques aplicades i utilitzar els codis de la dansa i el teatre en la tasca professional.
[Barcelona, 16 de maig]
CURS CONFORCAT: La mediació per principis
La metodologia emprada en la mediació gaudeix de nous complements que caldrà identificar, valorar i incorporar en les nostres dinàmiques habituals d’intervenció. Aquest curs és una posada a punt a la metodologia i a la professió en la mediació. Des d’aprendre els principis reguladors de l'acció mediadora a entendre la lògica interna de funcionament de les persones en conflicte.
[Subvencionat, Barcelona, del 2 al 27 de maig]
CURS CONFORCAT: El paper del professional de l’educació social a presons
Sovint, les educadores i els educadors socials que decideixen optar a treballar en la institució penitenciària coneixen ben poc del funcionament i les característiques d’aquests centres, ni del treball ni la funció real de la professió. Aquesta és la formació perfecta  per conèixer com funciona un centre penitenciari.
[Subvencionat, Barcelona, del 3 al 21 de juny]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos i activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!