Butlletí del CEESC núm. 564 · 3 de maig 2024 · Si no el veus bé, clica aquí

Reivindiquem el lloc adient d’educadores i educadors socials en la funció pública
La nostra professió, essencial en la construcció d’una societat més justa i equitativa, ha demostrat la seva importància en diverses àrees d’intervenció social. La categoria que ens correspon és l’A1, per capacitació, funcions i responsabilitats i no l'A2 que és a la qual estem adscrits segons el Reial decret legislatiu 5/2015.
[llegeix l'article]
El Col·legi de Metges de Lleida inaugura la seva nova seu
El CEESC va assistir a l'acte de col·locació de la primera pedra fa dos anys, convidat en base a la definició de ‘salut’ que fa l’OMS: "La salut és un estat de complet benestar físic, mental i social, i no sols l'absència d'afeccions o malalties".
[més info]

[Apostem per la salut comunitària ]
Servei d’Ocupació i Orientació Professional
Si busques feina o estàs pensant en fer una canvi en la teva trajectòria laboral, no ho dubtis i visita la nostra web. EL SOOP t'ofereix dos serveis, el Servei d'Orientació Personalitzat i la Borsa de treball, per tal d'ajudar-te en aquest procés.
[visita el SOOP]
Temps, garantia de drets, romanticisme i rigor
La Mireia Ballart, Comissionada del 5è CSSBE, reflexiona, en un article publicat a Social.cat, al voltant dels elements que ens defineixen com a professionals del sistema d’atenció dels serveis socials.
[llegeix l'article]
Si vols assistir-hi, no et despistis!
Les inscripcions al 5è CSSBE s'estan omplint a un molt bon ritme. De moment, ja hem hagut de tancar cinc espais i n'hi ha dos que estan a punt d'arribar al nombre màxim de persones inscrites. Si treballes a Serveis Socials, no t'adormis i fes la inscripció al 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.
[inscriu-t'hi]
Estratègies per a la creació de comunitats col·laboratives
Si ets una persona col·legiada o amiga del CEESC gaudiràs d’un 20% de descompte en el aquest curs en línia de La Perifèrica en què posaràs en pràctica estratègies per transcendir de les parets del teu projecte, dialogar amb el teu entorn i involucrar la teva comunitat.
[Inici: en qualsevol moment]
EDUCA AMB L'ART: DISSENY 'Trashtorming' al Disseny Hub Barcelona (DHub)
Es tracta d'una proposta des de la mirada creativa, crítica i propositiva del disseny, et convidem a mirar els objectes quotidians més enllà del seu ús habitual. A reflexionar sobre la nostra relació amb ells, sobre amb què i com estan fabricats, els usos que tenen i les possibilitats de transformació que ofereixen.
[vull una entrada gratuïta]
TALLER: Des del cos: estratègies de les arts escèniques per a la intervenció social
Aquesta formació busca entendre el cos com a font d'aprenentatge i les estratègies artístiques com a aliades per analitzar situacions complexes d'una forma subtil i poc invasiva. Un taller que permet experimentar en primera persona l'ús de les arts escèniques aplicades i utilitzar els codis de la dansa i el teatre en la tasca professional.
[Barcelona, 16 de maig]
CÀPSULA SÈNIORS: Visita guiada a l'exposició "Tros de dona"
El col·lectiu Sèniors del CEESC torna a organitzar aquesta visita guiada a l'exposició temporal «Tros de dona», del Museu Terra, on veurem reflectit el paper de la dona al llarg de la història en el món rural.
[L'Espluga de Francolí, 11 de maig]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos i activitats

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!